Nieuws - 4 februari 2013   16:10 Fingerspitzengefühl: Ziener Xomenik Touch

Door:

Je telefoon gebruiken zonder je handschoenen uit te hoeven doen. Ook op de piste! Je kent ze misschien wel, die simpele wollen handschoenen met van die speciale stof in de vingertoppen om je touchscreen te kunnen bedienen. Best leuk allemaal, maar op de pistes heb je hier natuurlijk niks aan. Zo’n lullig handschoentje gemaakt van een flinterdun stukje stof zal je handen niet warm houden. Ziener komt nu met de Xomenik Touch, een handschoen speciaal ontworpen voor op wintersport.

De Ziener Xomenik Touch is een want ontworpen voor gebruik op de pistes, met een binnenhandschoen zodat je gewoon je vingers kan gebruiken mocht het nodig zijn. In deze binnenhandschoen zit dan ook het geheim van de Xomenik Touch, op de vingertoppen zit namelijk een speciale stof waarmee je nog altijd gebruik kan maken van je touchscreen.

Met het groeiende aantal apps speciaal ontworpen voor skiëen en snowboarden, kan een handschoen als de Xomenik Touch het gebruik hiervan net even wat makkelijker maken. Je hoeft niet iedere keer je handschoenen uit te doen en met koude vingers gaan prutsen op je touchscreen.

De Ziener Xomenik Touch is via Ziener.com te koop vanaf €89,95 in 2 kleuren, groen en blauw. Mocht je op wintersport zijn in Oostenrijk of Duitsland, bij sommige ski/snowboard shops ligt de prijs lager en kan je ze vinden voor zo’n €54,00.

Bron:

Bron: Ziener.com

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

29 november 2020

Zondag WTF #407

Weer een week voorbij, laten we hopen ook een week dichterbij een fatsoenlijke sneeuwvakantie. Toch?  Lees Meer…

Meer Nieuws