Nieuws - 11 maart 2019   19:36 Frans Duijts komt naar Le Monde tijdens Dutchweek 2019

Door:

Nog eventjes dan mogen we weer, Le Monde heeft zojuist bekend gemaakt dat Frans Duijts langs gaat komen naar Dutchweek 2019 in Val Thorens!

Met nog zes weken en een beetje aan dagen is het alweer bijna tijd om Dutchweek 2019 in Val Thorens af te trappen. En dat merken we bij deze meteen aangezien de eerste artiest voor het hele feest bekend is gemaakt!

Frans Duijts gaat in ieder geval de Le Monde van de nodige tunes voorzien en daarmee hopen we écht dat hij ‘5 in de klok gaat draaien’. Gewoon, omdat we vanaf nu ook zitten te wachten op ‘komt er voor mij dan ook een dag’ van ‘m. Dat zijn nummers waar je voor komt, net zoals z’n nummer één in de lijst: jij denkt maar dat je alles mag van mij!

Als je een van deze drie niet kent dan moet je echt even gaan oefenen want het kan natuurlijk niet zo zijn dat Frans Duijts dalijk de mic onder je neus duwt bij de Le Monde en jij hapert en antwoordt met ‘lalalalalalaaaa’. Nee, dat kan gewoon niet gebeuren. Oefenen moet je dus en rap een beetje.

Denken dat je alles mag? 😍🇳🇱🎉 Ja, want daar gaan we dan… de eerste artiest die we bekend maken van het totale…

Geplaatst door Dutchweek Festival op Maandag 11 maart 2019

Frans Duijts is de eerste die Dutchweek Festival heeft bekend gemaakt voor de Le Monde locatie en het is dus wachten op de overige artiesten die in de komende periode zeker bekend gaan worden. Oh, funfact: Naar alle waarschijnlijkheid komt Frans Duijts op een tijdstip met een 5 in de klok, want dan is het weer tijd voor een slok, maar dat is natuurlijk nog niet helemaal bevestigd. Maar goed, met de 5 in de klok, dan gaan we drinken.

Kaarten kopen voor de Le Monde is voor Dutchweek 2019 overigens noodzakelijk, meer informatie en prijzen etc vind je hierrrr.

Fotocredits: Dutchweek Festival

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws