Nieuws - 7 maart 2017   17:55 Freeride World Tour bevestigt Fieberbrunn en dropt teaser

Door:

Yes, Fieberbrunn is bevestigd! Het complete circus van de Freeride World Tour is deze keer in het Oostenrijkse Fieberbrunn neergestreken en om te vieren dat ze van start gaan én een datum hebben, hebben ze een teaser online gezet!

Of nouja, ze zeggen dat ze een datum hebben, maar of het daadwerkelijk ook op die dag gaat gebeuren is nog altijd maar de vraag natuurlijk. De afgelopen keren was het namelijk niet altijd gegaan zoals de organisatie graag zou willen, maar helaas hebben zij ook te maken met moeder natuur.

En die laatste is niet altijd het meest vrolijk wanneer het neerkomt op weer en dergelijke. Tja, dan moeten er keuzes gemaakt worden en wat dat betreft heeft de Freeride World Tour daar wel een aardige kluif aan. Want waar wij eigenlijk geen enkele problemen zien wat betreft het doorgaan van de wedstrijd, daar hebben zij natuurlijk met compleet andere dingen te maken.

Maar goed, de keuze en de verantwoordelijkheid ligt uiteindelijk toch bij hen en wanneer zij zeggen dat het niet lukt dan lukt het niet. Wij kunnen dan op onze beurt wel hoog en laag springen, wat we letterlijk erg goed kunnen trouwens,  maar daar gaat niets aan veranderd worden.

Gelukkig is er nu dus voor Fieberbrunn wel het een en ander bevestigd en één daarvan is de datum waarop het allemaal verreden gaat worden! Of wat we net ook al zeiden; we hopen dat het bij deze datum blijft en dat het niet weer veranderd gaat worden. De datum van de wedstrijd is overigens woensdag 6 maart, waarbij de tijd nog even op zich laat wachten. We gokken ergens in de morgen net zoals bij de anderen, maar wij zijn in dit geval ook maar fans die niet kunnen wachten. Check alvast hieronder de teaser want er staat in Fieberbrunn toch aardig wat op het spel!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws