Nieuws - 13 februari 2021   11:40 Freeride World Tour deelt wildcard uit aan Wadeck Gorak

Door:

Goed nieuws voor Wadeck Gorak want hij mag z’n ski’s uit het vet halen en zich op gaan maken voor een Freeride World Tour seizoen!

We hopen trouwens dat Gorak z’n ski’s al lang en breed onder heeft gebonden want anders wordt het een zwaar seizoen voor ‘m. Maar verder is het dus goed nieuws voor de Fransman.

Wadeck Gorak is sowieso geen onbekende voor de Freeride World Tour. In 2019 stuurde hij z’n ski’s namelijk richting de overwinning van Xtreme Verbier. En zoals je wellicht al wel weet: dat is geen kleine wedstrijd.

Waarom zouden ze het anders ook Xtreme Verbier noemen.

Maar goed, deze Freeride World Tour wildcard is natuurlijk het gevolg van de afwezigheid van Skiboss. Nadat we het nieuws te horen kregen dat Tanner Hall z’n seizoen vaarwel moest zeggen was het dus wachten op dit nieuws en de organisatie komt met een mooie wildcard atleet op de proppen.

Gorak is overigens zelf ook geen onbekende als het aankomt op blessureleed. Tijdens de Freeride World Tour 2020: Kicking Horse wedstrijd ging hij hard op z’n plaat en moest hij maandenlang revalideren van een breuk in z’n onderbeen.

De Fransoos is blij dat hij weer mee mag doen met de Freeride World Tour. “Ik ben echt super blij dat ik deel kan nemen aan de FWT en daarmee weer terug in de familie ben. Ik heb één doel voor dit seizoen: naar Verbier gaan en de Xtreme weer winnen! Ik heb al een hele lijst met gave backflip ideeën voor dit seizoen!” Aldus Gorak. 

Houd ‘m dus in de gaten, de eerste wedstrijd is over een paar weken in Ordino Arcalis. Denk jij dat Gorak gaat winnen? Vul ‘m in en win Peak Performance prijzen!

Fotocredit: Freeride World Tour

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws