Freeride. Nieuws - 10 januari 2022   17:18 Freeride World Tour is gestart met ‘FWT podcast’ en de eerste aflevering is hier te beluisteren

Door:

De Freeride World Tour heeft zich ook gewaagd aan de podcast! Dus zin om te luisteren naar de analyses van Mark Warner en Derek Foose terwijl er atleten meepraten?

Dan is het goed dat je even hebt doorgeklikt want hieronder staat maar liefst drie kwartier aan FWT Podcast op je te wachten. Eerlijk gezegd waren we zelf nooit zo van de podcasts, totdat we elf uur naar Zwitserland moesten rijden en echt helemaal klaar waren met onze eigen spotify lijst.

Kan dat? Blijkbaar. Nooit geweten, maar we waren weer een ervaring rijker. Dus dan ga je nieuwe dingen uitproberen en eigenlijk luisterde zo’n podcast heerlijk weg!

Nu zit jij natuurlijk te gniffelen want deze ouwe bok komt daar nu pas achter, maar beter laat dan nooit eh. En nu kan deze ouwe bok je dus vertellen dat de Freeride World Tour een FWT Podcast heeft! En ook al is er natuurlijk nog geen meter verreden, er is genoeg te bespreken over de Freeride World Tour. Of naja, ze zijn met deze Freeride World Tour podcast gewoon gestart met praten en daardoor wordt er genoeg besproken. Wellicht is dat iets beter verwoord.

Maar is het initiatief erg fijn? Zeker weten!

Nu kunnen we nog eens luisteren hoe dit duo zich nog eens waagt aan afgelopen jaar én komen er atleten voorbij die eveneens hun stem mogen laten horen. Zo ga je Hedvig Wessel horen, maar ook Reine Barkered en Erika Vikander zullen hun opwachting gaan maken.

De stem die je wellicht wel bekend in de oren gaat klinken is die van Derek Foose. Foose is namelijk degene die je standaard hoort tijdens de livestreams van de Freeride World Tour en nu is hij dus ook nog eens in deze nieuwe Freeride World Tour podcast te horen.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride