Nieuws - 16 januari 2021   13:21 Freeride World Tour kampioene Arianna Tricomi tekent bij brillenmerk SunGod

Door:

In het begin van vorig jaar was het Billy Morgan die z’n handtekening zette onder een samenwerking met SunGod en nu heeft het brillenmerk wederom uitgepakt en wel met drievoudig Freeride World Tour kampioene Arianna Tricomi!

En daarmee zet SunGod weer een stap in de goede richting voor wereld dominatie, al zeggen we het zelf. De Italiaanse Freeride World Tour kampioene Arianna Tricomi is namelijk geen kleine speler die het ziet zitten om met het Britse brillenmerk op haar hoofd rond te lopen. Want als je drie keer de Freeride World Tour weet te winnen en dan nog bedenkt dat je met SunGod in zee wilt?

Dan ben je wel fan van het merk hoor. We gaan er namelijk even vanuit dat alle andere merken wel een gooi hebben gedaan naar een eventuele samenwerking, maar SunGod heeft die strijd in ieder geval gewonnen. Verder kregen we niet echt te horen waarom SunGod nou eigenlijk de winnaar is geworden dus dat blijft nog even gissen.

Arianna Tricomi

Fotocredit: SunGod

Arianna Tricomi gaat de snelle planga van SunGod genaamd ‘Vulcans’ dragen, maar ook de Vanguards goggle wordt de komende tijd over haar ogen heen getrokken. Verder zal Tricomi onder andere Katie Ormerod, James Woods, Billy Morgan, Margaux Hackett, Carl Renvall en Coline Ballet-Baz tegenkomen, die al langer bij SunGod zitten. Dat moeten in ieder geval mooie team uitjes worden als we de namen zo zien en hopelijk gaat er een keer een mooie team edit uitrollen. Want daar wachten we al te lang op.

Frontpage fotocredit: SunGod

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Voor de Oostenrijk gangers is er een beetje licht aan het einde van de lange tunnel. De overheid heeft een reeks versoepelingen bekend gemaakt, waarin ze ook aangeven dat er plannen zijn voor het heropenen van de horeca en toerisme daarmee weer mogelijk te maken!  Lees Meer…

Meer Nieuws