Nieuws - 7 augustus 2019   19:37 Freestyle skiër Victor White uit Barbados stopt met wedstrijden

Door:

“This video is about my retirement. I’ve dreaded this video for a long time.” Hij heeft er lang over nagedacht, maar Victor White, de freestyle skiër uit Barbados, stopt toch echt officieel met wedstrijdskiën!

En daarmee komt er dus een einde aan het mooie verhaal wat zich een aantal jaar heeft afgespeeld. Mooie momenten heeft hij meegemaakt, waaronder z’n trip naar Nederland natuurlijk (ghehe), maar vooral het Europa Cup podium waar Victor White op heeft mogen shinen.

En het is spijtig om te zeggen maar.. Dat alles gaat dus niet meer overgedaan worden. Met een brok in z’n keel trapte hij hier z’n video dan ook mee af en daarmee komt er dus een einde aan het freestyle ski avontuur die Victor White zo enorm bekend heeft gemaakt. Want iemand uit Barbados die het plan heeft om de Olympische Winterpelen te gaan halen? Dat is natuurlijk een heerlijk avontuur waardoor iedereen ‘m wilde volgen.

Een x aantal minuten spendeert White om te vertellen wat hij allemaal heeft meegemaakt en wat ‘m ertoe heeft doen leiden om deze moeilijke keuze te maken. En lang verhaal kort? Z’n blessures, het niet halen van de Olympische Spelen en andere bezig- en bezorgdheden zorgden ervoor dat Victor White de ski’s aan de figuurlijke wilg heeft gehangen, maar zoals altijd is Victor enthousiast voor alles wat ‘m de komende tijd gaat brengen.

Uiteindelijk heeft White tien jaar gespendeerd op ski’s, waarvan hij er drie pro is geweest, maar nu is het volgens de Barbadiaan de hoogste tijd om wat anders te gaan doen. Check z’n hele video hieronder!

Victor, als je dit leest, door het wintersporten hebben wij er in ieder geval weer een mooie vriendschap bij. Thanks voor alles en als je ooit weer eens in Nederland bent: je hebt ons nummer!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws