Nieuws - 21 november 2019   13:52 Full Tilt Boots verrijkt z’n team met Sammy Carlson

Door:

Als we op dit moment bij Full Tilt zouden werken, dan zou de vlag werkelijk waar uitgehangen worden. Sammy Carlson is namelijk onderdeel van het bedrijf geworden en dat is iets om trots op te zijn!

En nee, we zijn nu niet aan het overdrijven. Weet niet of je Sammy Carlson z’n nieuwe OVER TIME gezien hebt? Maar maat, die is echt om je vingers bij af te likken. En daarna wil je ‘m gewoon nog een keer zien want Sammy knalt door zulke diepe poeder heen en het is zó lekker gefilmd en geëdit.

Poh.

Okay, wait. We gaan ‘m nog gewoon ff bekijken.

Okay! Daar zijn we weer. Het scheelt dat OVER TIME minder dan tien minuten duurt waardoor je ‘m zelfs op de wc even kunt bekijken. Dusja. Just saying.

Anyway, het heeft ‘m een aardige tijd gekost om de goede boots te vinden, maar eindelijk is het dan toch echt zover: Full Tilt kon de schoenen leveren waar Sammy Carlson vrolijk van werd en zo werd het een en ander opgezet.

“Full Tilt Boots is trots te melden dat freeski legende Sammy Carlson zich bij het team heeft gevoegd als atleet en ambassadeur. Tevens zal Carlson meedenken met alle innovaties rondom de schoenen. Sammy Carlson komt niet bij het team omdat hij weet wat goed voor hem is, maar omdat hij heeft gemerkt dat Full Tilt de beste schoenen levert in de branche”, valt te lezen bij Full Tilt.

Sammy Carlson gaat op de Full Tilt Ascendant ski touring schoenen rijden en dat is dus een wel overwogen keuze van de freeskiër. “Vanaf het moment dat ik naar Revelstoke ben verhuisd ben ik me volledig gaan focussen op backcountry skiën, en daardoor dus ook opzoek naar de perfecte boots”, meldt Sammy Carlson. “Ik heb ze allemaal geprobeerd en niets kan tippen aan de Full Tilt Ascendant. Het is de beste loop schoen op de markt en ik ben trots dat ik ‘m kan rijden.”

Het zal dus enkele een kwestie van tijd zijn voordat Sammy Carlson nog meer werk gaat maken van de samenwerking met Full Tilt Boots. Meer informatie over de skischoenen van Sammy Carlson? Check dan de site van Full Tilt Boots.

Fotocredit: Full Tilt Boots.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws