Nieuws - 11 januari 2017   15:47 Doe eens wat anders, ga freeriden met de Bergans Freeride Experience!

Door:

Heb je plannen om met vrienden op pad te gaan, maar wil je niet nog eens naar datzelfde dorp waar je al zovaak geweest bent? Wellicht is dan de Bergans Freeride Experience wel iets voor jullie. Zeg hier ja tegen en je krijgt een lang weekend in de sneeuw waarbij het allemaal draait om het freeriden en dit jaar gaan ze naar het Kleinwalsertal!

Want laten we eerlijk zijn, die weken met familie zijn uiteraard prima te overleven aangezien je aan het wintersporten bent, maar het liefst willen we allemaal natuurlijk gewoon volle bak met andere wintersportfanaten door de sneeuw heen banjeren. En als het even kan het liefste nog de ongerepte variant!

Bergans Freeride ExperienceFoto: Bergans Freeride Experience

Dat zijn van die dingen, die moet je gewoon meemaken en Bergans of Norway begrijpt dat als geen ander. Daarom hebben zij de Bergans Freeride Experience in het leven geroepen zodat zij jou de mogelijkheid kunnen bieden om dit alles werkelijkheid te laten worden! Het hele festijn gaat dus dit jaar in het Kleinwalsertal plaatsvinden van 9 tot 12 februari 2017 en daar aangekomen zal je van alle gemakken voorzien worden.

Het maakt overigens geen bal uit of je nou wel of geen ervaring hebt met het freeriden want Bergans of Norway doet er alles aan om jou een volledige Freeride Experience mee te laten maken. Dit houdt in dat je in verschillende groepen van diverse niveau’s wordt ingedeeld zodat iedereen het meeste uit zijn of haar weekend haalt. Dit geldt uiteraard ook voor de clinics waar je aan mee kunt doen. Dus wanneer je iets minder ervaren bent ga je mee met een clinic hoe je nou eigenlijk bochten moet draaien in de poeder, maar wanneer je dit allemaal al beheerst word je alsnog uitgedaagd in andere clinics.

Bergans Freeride ExperienceFoto: Bergans Freeride Experience

Daar blijft het allemaal niet bij want er zullen ook workshops gehouden worden over freeride- en tourmateriaal, word je op de foto gezet door een professionele fotograaf wanneer je op je lazer gaat van de berg af komt én kan je de nieuwste ski’s en snowboards testen omdat er ook nog eens materiaal experts van Salomon en Atomic aanwezig zijn. Alles wat met freeriden te maken heeft ga je dus in dit weekend voorbij zien komen en dit alles gebeurt onder leiding van 4 lokale gidsen van Bergschule Kleinwalsertal. In totaal ga je met 24 deelnemers waardoor de groepjes niet enorm groot en lekker overzichtelijk zijn.

Bergans Freeride Experience

Dus lang verhaal kort: In dit weekend ga je alles ervaren wat betreft de freeride experience. Van het tourskiën of splitboarden tot mountaineering, van het omhoog hiken tot oneindig veel poederafdalingen maken en dit alles in het prachtige Kleinwalsertal. Kosten voor deze trip zijn 699 euro en wees er snel bij want er zijn nog maar 8 plekken beschikbaar! Meer info? Klik dan hierrrrr.

Bron:

Foto: Bergans Freeride Experience

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws