Nieuws - 13 april 2019   10:41 Gaat Black Crow snowboards op de markt brengen?

Door:

Wait, what? We zitten even met een massive hoeveelheid WTF in ons hoofd. Black Crow heeft een video online gezet die toch wel voor een beetje chaos zorgt! 

Het merk is al een aardige tijd bezig met het op de markt zetten van ski’s, maar misschien gaat daar verandering in komen. Of toch juist niet? We snappen er zelf geen reet meer van. Één ding weten we wel zeker, het merk heeft sowieso één snowboard geproduceerd!

Wat ze verder met snowboards gaan doen is nog heel erg afwachten, aangezien het merk zelf ook bijzonder mysterieus blijft. De enige tekst die we voorbij zien komen in de video van dit snowboard is namelijk de tekst ‘not for sale’. Maar waarom dan toch zo’n snowboard tonen? Het is of een gigantische F you naar alles en iedereen, of het is een hele dikke teaser naar wat er komen gaat. Wie weet zien we straks wel Black Crow Snowboards in de winkel staan?

Anyway, opvallend is ‘ie in ieder geval wel. Fluoriscerend geel met zwarte chevrons erop, net als het logo van Black Crow alleen dan verspreid over het hele board. De hoofdrolspeler in de video is overigens Yorgo Tloupas, een van de oprichters van Black Crow zelf. Dus zo ver gezocht is het niet dat deze plank straks gewoon in de winkel te vinden is.

Hoe dan ook, wat denk je zelf? Gaat Black Crow z’n oeuvre uitbreiden van twee planken naar één plank? Wij zijn alvast heel benieuwd voor de collectie van volgend seizoen!

for show. not for sale.

Geplaatst door black crows skis op Vrijdag 12 april 2019

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws