Nieuws - 7 december 2020   19:41 Geniet voor de laatste keer van ‘Leon The Audi RS6-R ABT’ van Jon Olsson want hij is verkocht

Door:

Ja, eh… We weten even niet wat we moeten zeggen behalve ‘dit had iedereen aan zien komen’. ‘Leon The Audi RS6-R ABT’ van Jon Olsson is in ieder geval verkocht, wat moet er nu gaan komen?

Dik een maand geleden schreven we nog over ‘Leon The Audi RS6-R ABT’, toen was het namelijk voor het eerst dat Jon Olsson weer eens normaal met ‘m op pad kon. Daarvoor werd hij gehyped en gedaan, maar de eerste meters werden vooral gemaakt door personen die de vierwieler hadden gestolen.

En dus was het extra mooi dat ‘Leon The Audi RS6-R ABT’ van Jon Olsson was aangekomen en dat er strepen getrokken konden worden. Tot…

….Nu. Want de brute Audi RS6-R ABT is verkocht. Aan wie en voor hoeveel is niet duidelijk, maar Jon Olsson heeft er het volgende over te zeggen. “Please don’t hate me. Sometimes you get opportunities that you should take. And there are always things you can build and especially with corona. And we can’t go anywhere so why not take the time to build something?”

Tja, ergens wel wat voor te zeggen natuurlijk. Aan de andere kant wist iedereen, inclusief Jon Olsson, dat die car niet lang in z’n bezit zou zijn. Hoe dan ook, de vlog begint om 4 uur ‘s ochtends met een Jon Olsson op de bank zodat hij drie uur kan werken voordat z’n kind wakker wordt. We gaan je nu trouwens maar even bijpraten over de vlog van hieronder, zodat het je minuten scheelt qua kijken. Dat hebben wij namelijk voor je gedaan.

Na het wakker worden, waarbij je Leon ziet, gaan ze koffie halen, naar een Lamborghini kijken en vanaf minuut 7 wordt er ingezoomd op de kledinglijn die Jon Olsson heeft opgezet: C’est Normal. Vanaf minuut 13 begint het allemaal wat interessanter te worden, want eerlijk is eerlijk: we keken de vlogs van Jon Olsson vanwege de actie en de brute momenten, niet om iemand te zien koken of een kind te zien eten.

Hoe dan ook, de Audi RS6-R ABT wordt op een trailer gezet en uitgezwaaid alsof hij niets heeft gekost en vanaf 18 minuut 40 zijn ze weer thuis, waarna het normale leven wordt opgepakt. Voor zover het een normaal leven is wat Jon Olsson aan het leiden is natuurlijk.

Dan is het alsnog wel even interessant, aangezien Jon Olsson aan het kijken is naar nieuwe auto’s. Welke gaat het worden? Een Rolls Royce, Urus, RSQ8, Panamera Turbo S Hybrid, G63, of een ander idee? Je kunt Jon Olsson altijd even een berichtje sturen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws