Nieuws - 2 februari 2017   12:27 GoPro brengt de Karma Drone eindelijk weer terug!

Door:

Het heeft even geduurd maar vandaag kan GoPro het volle bak naar buiten schreeuwen. De Karma Drone is back in business. Na maanden van onderzoek kan de Karma Drone eindelijk weer in de verkoop al moeten er in Nederland nog altijd eventjes op wachten!

Nu nog hopen dat ze deze keer niet spontaan uit de lucht gaan vallen! De eerste drone van GoPro, die ze notabene al dik een jaar aan het teasen waren, bleek namelijk niet zo bulletproof te zijn als de camera’s zelf. Door een ontwerpfout konden ze spontaan uit de lucht komen storten en dat wil je natuurlijk met je peperdure drone!

GoPro kon niks anders doen dan alle drones uit de schappen halen, iedereen z’n geld terug geven en teruggaan naar de tekentafel. Inmiddels is de oorzaak van het probleem gevonden en hebben ze ook een fix bedacht, die de problemen met de stroomtoevoer moeten voorkomen. De Karma drone is technisch exact hetzelfde gebleven, ze hebben echt alleen het mechanisme van de batterij aangepast.

Vandaag wordt de Karma weer op de markt gebracht, maar voordat je ‘m in Nederland kan kopen zijn we wel weer even verder! Voorlopig is de Karma drone namelijk alleen nog maar te koop in de Verenigde Staten en pas in de lente gaat ‘ie richting Europa. Ook dan verwachten ze geen grote aantallen te verschepen dus als je er een wilt hebben doe je er goed aan om ‘m te pre-orderen via de webshop van GoPro zelf.

Overigens heeft GoPro ook meteen plannen aangekondigd om een nieuw pakket aan te bieden voor de mensen die alleen de Karma Grip hebben gekocht, om daarmee toch een volledige drone te hebben. Dit pakket gaat bestaan uit alleen het vlieggedeelte van de drone en kost uiteraard een heel stuk minder. Exacte prijzen en een releasedatum komen later, maar dat ‘ie er gaat komen weten we wel!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws