Nieuws - 23 november 2016   9:04 GoPro geeft gratis HERO5 camera aan Karma kopers

Door:

GoPro heeft heel wat te fixen na het gigantische debacle met de Karma drone! Gelukkig hebben ze dat zelf ook wel door en gaan ze nu nog dieper in de portemonnee duiken. Alle kopers van de Karma drone krijgen een gratis camera! 

Hoe pijnlijk kan je het hebben? Na een jaar lang teasen en vervolgens een unit van een aankondiging kwam de Karma drone op de markt, om vervolgens een week later alweer overschaduwd te worden door de concurrent. En dan blijkt er ook nog eens een gigantisch probleem te zijn met alle drones waardoor de stroom ineens wegvalt en GoPro niks anders kan doen dan alle Karma drones terugroepen! Een snelle fix is er niet en dus krijgen alle kopers geld terug, maar nu gaan ze nog een stapje verder.

GoPro wilt z’n klanten natuurlijk niet kwijt raken en dus krijgen alle Karma kopers niet alleen het aankoopbedrag terug maar ook nog een gratis GoPro HERO5 Black, oftewel het nieuwste topmodel. Dit is een flink goedmakertje en blijkbaar krijgen écht alle kopers er een wanneer ze de Karma terugbrengen! Degene die een Karma drone gebundeld met een HERO5 of HERO5 Session heeft gekocht moet de hele bundel terugbrengen, waaronder dus de camera, maar ook dan krijg je het hele geldbedrag terug én een gratis HERO5 Black.

Deze terugroepactie van GoPro doet natuurlijk heel veel zeer maar op deze manier pakken ze het in ieder geval goed aan. Wanneer de issues met de Karma drone eindelijk opgelost zijn en ze weer verkocht kunnen worden is niet duidelijk, maar ze zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk te fixen. DJI blijft maar mensen wegsnoepen met de Mavic Pro en dat zal pijn doen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws