Nieuws - 21 augustus 2020   19:56 GoPro is op zoek naar de meest gave mountainbike downhill line en ze strooien met geld

Door:

“You. Your bike. Any line. Anywhere. Raw POV.” GoPro is op jacht naar de meest leipe downhill video die er bestaat en ze strooien weer met geld. 10.000 dollar ligt voor het oprapen dus, heb jij een vette video met je mountainbike? Klik snel verder hoe je kunt winnen!

We geven het meteen toe, het geeft geen ster met wintersport te maken. Of nouja, het hoeft niet perse iets met wintersport te maken te hebben, maar! We delen dit toch even met je en wel om twee redenen:

1) Misschien ben je wel eens met je mountainbike op een gletsjer wezen downhillen. Of wezen deelnemen aan de Mountain Of Hell natuurlijk.

2) Het is geen geheim dat fanatieke wintersporters vaak in de zomer hun mountainbike pakken om te gaan mountainbiken. Of downhillen.

Én, maar dat is meer een bonusreden, we zouden het enorm ruk voor je vinden als wij dit weten, jij een leipe run hebt en daarmee tien duizend euro kan opstrijken en we delen het niet met je.

Toch?

Dat vinden wij ook, dus bij deze! De wedstrijd is al een aantal weken onderweg, maar geen zorgen want tijd heb je nog meer dan genoeg. Tot 9 oktober 2020 kan je je mountainbike run naar GoPro insturen en daarmee kansmaken op tien duizend dollar. Winnaars worden op 30 oktober bekend gemaakt. Precies op tijd om nieuwe ski’s of een snowboard te kopen dus.

Waar let de jury op:

  • Composition and Framing – 25%
  • Performance and Style – 25%
  • Overall Creativity – 50%

Hoe doe je mee:

1. Film een mountainbike Top To Bottom Trail POV met je GoPro.
2. Upload je video via deze link.

Waar moet m’n video aan voldoen:

– Video moet met een GoPro geschoten zijn
– Videos moeten in MP4  format in HD of hoger aangeleverd worden. Dus 720p, 1080p, 1440, 2.5k of 4k. Er mag geen watermerk inzitten.
– Beeld moet scherp zijn en audio kwaliteit moet goed zijn.
– Inzending moet origineel zijn.
– Je mag video’s maar 1 keer inzenden.
– Aanbevolen lengte van de video is 2 tot 3 minuten.

Dus, welke winterse waaghals gaat zich aanmelden voor deze videocontest van GoPro? Meer informatie rondom deze contest vind je hierrrrr. Ben je meer opzoek naar inspiratie voor je run? Klik dan hieronder even op play!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws