Nieuws - 5 januari 2017   17:56 GoPro: “Karma komt dit jaar weer terug”

Door:

Wat hét grote nieuwe product van GoPro had moeten worden is veranderd in het grootste dieptepunt van het bedrijf. GoPro heeft pijnlijke herinneringen aan de Karma drone nadat ze alle drones terug moesten roepen wegens een groot probleem. Inmiddels weten ze waar het aan ligt en komt de drone dit jaar gewoon weer de markt op! 

‘Dit jaar’ kan natuurlijk nogal breed opgepakt worden en mensen die al een Karma in hun bezit hadden willen natuurlijk niet wachten tot december voordat ze weer met een GoPro drone kunnen vliegen. In november moesten alle drones terug naar GoPro en een vervangingsprogramma was niet zomaar mogelijk, waardoor iedereen z’n geld terug kreeg. Inmiddels zou het probleem opgelost zijn en is GoPro druk bezig met het uitvoeren van de allerlaatste tests, voordat ze de drone weer gaan verkopen.

Volgens GoPro ging het om een mechanisch defect dat invloed had op de manier waarop de accu bevestigd werd en dat hebben ze nu opnieuw ontworpen. Door het defect kon de stroomtoevoer ineens wegvallen waardoor de drone dus zonder pardon uit de lucht kon vallen. De nieuwe fix moet dit dus helemaal oplossen en GoPro gaat de drone zo snel mogelijk weer in de winkels leggen, als Karma door deze tests heen komt.

Wanneer de drone weer precies verkocht gaat worden is nog niet bekend, maar GoPro heeft laten weten dat ze in februari met meer informatie komen. Degene die een drone hebben gekocht samen met een GoPro HERO5 camera kunnen een gratis actioncam krijgen bij het bedrijf als goedmakertje, maar hoe ze het verder op gaan lossen is nog niet bekend gemaakt.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws