Nieuws - 29 september 2015   10:02 GoPro komt met nieuw instapmodel, de HERO+!

Door:

GoPro heeft weer een nieuw model aan zijn lineup toegevoegd genaamd de HERO+! Met deze nieuwe camera maakt GoPro de lijn van instapcamera’s compleet om de actioncams toegankelijk te maken zonder gelijk de hoofdprijs te moeten vragen.

Vorig jaar introduceerde GoPro samen met het HERO4 topmodel een nieuwe budget camera, die door het leven gaat als de HERO. Vlak voor de zomer introduceerde GoPro de HERO+ LCD, waarmee het budget model uitgebreid werd met nieuwe functies en een volledig werkend touchscreen op de achterkant van de camera. Nu introduceert GoPro een camera die precies tussen de HERO en de HERO+ LCD in zit, de HERO+!

Deze HERO+ is dan ook gemaakt om vooral gewoon video’s op te nemen zonder al te veel poespas eromheen, zodat ze de prijs van het apparaat ook laag kunnen houden. Verwacht dus geen fancy 4K mogelijkheden, maar gewoon een goede camera om jouw avonturen overal vast te kunnen leggen!

Net als alle GoPro modellen is de HERO+ volledig waterdicht. In tegenstelling tot de duurdere HERO4 modellen beschikt de HERO+ niet over een volledig verwijderbare case, maar is alleen de achterkant van de waterdichte behuizing los te halen. De rest van de behuizing zit vast aan de camera, maar dat maakt voor de stevigheid niets uit. De HERO+ is waterdicht tot een diepte van 40 meter en is ontworpen om tegen een flinke stoot te kunnen. Uiteraard is de HERO+ compatible met alle bestaande GoPro mounts!

GoPro HERO+

De HERO+ heeft een maximale opnameresolutie van 1080p, maar kan dit wel met 60 frames per seconde doen. Ook op 720p kan je in 60FPS opnemen, maar een slomo functie met hogere framerates ontbreekt op dit model. Uiteraard zit er ook weer een foto functie op die foto’s van 8 megapixel kan schieten in Single Shot, Timelapse of de Burstmode met 5 foto’s per seconde.

Ook beschikt de HERO+ net als de duurdere modellen over een Bluetooth en WiFi verbinding, wat betekent dat koppeling met de GoPro app mogelijk is! Met de Trim & Share functie, die voor het eerst geïntroduceerd werd op de HERO+ LCD, kan je samen met de GoPro app heel makkelijk en snel de highlights van je video losknippen en direct delen op al je social media kanalen, zonder dat je eerst een computer nodig hebt en uren moet gaan zitten editten.

GoPro HERO+

Al met al heeft de HERO+ dus exact dezelfde specificaties als de HERO+ LCD, alleen ontbreekt het touchscreen dus op de achterkant. Als je niets om zo’n touchscreen geeft dan is er goed nieuws, want het weglaten van het scherm betekent een prijsverlaging van exact €100,-! De nieuwe HERO+ is dan ook vanaf 4 oktober te koop voor een prijs van €229,-.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws