Nieuws - 4 februari 2023   14:44 GoPro looft $1.000.000,- uit aan iedereen die z’n video’s opstuurt

Door:

GoPro HERO11 Black of Mini bezitters opgelet! Het merk van de actiecamera’s is weer op jacht naar leipe footage en daar kan jij een rol in spelen! Dus, iemand interesse om bij te verdienen?

Waarschijnlijk wel. Want tenzij het geld bij jou thuis al tegen de plinten aan klotst is het altijd fijn om extra geld te krijgen. En hoe lekker is het als het ook nog eens door beelden is gekomen die jij op vakantie hebt gemaakt!

Om maar een dwarsstraat te noemen natuurlijk he, want het boeit GoPro uiteraard geen enkele ster wanneer je die video hebt gemaakt. Dat miljoen moet uiteindelijk gewoon uitgedeeld worden en snel ook een beetje. Enige must is dus dat het wel met een GoPro HERO11 Black of Mini gefilmd is. Verder laten ze je helemaal vrij wat je presteert.

Het kan dus ook zomaar zijn dat je tijdens het uitlaten van de hond een video heb geschoten met je nieuwe GoPro HERO11 Black en dat de redactie van GoPro jouw hond echt helemaal het einde vindt. Dan zit je al gebakken! Maar goed, niemand weet wie er op de redactie zit en of diegene wel van honden houdt.

Dus echt zeker ben je nooit van je zaak. Of je moet écht iets doen wat nog nooit iemand heeft gedaan. Zoals… Op je ski’s al jonglerend schansjes en cliffs pakken. Ja, dat klinkt inderdaad als iets wat nog nooit is gebeurd! Helaas voor jou halen we je meteen maar weer uit de droom: dat is namelijk al eens gedaan.

Dit is nu de vijfde keer dat GoPro de million dollar challenge doet en de vorige keer werden er meer dan 27.000 videos ingezonden. Poeh, je zou er maar doorheen moeten om alles te bekijken. Van die 27.000 bleven er overigens uiteindelijk 62 video’s over die allemaal ruim 16.000 dollar kregen bijgeschreven op hun rekening. KATSJING! Snel naar buiten dus met die nieuwe GoPro HERO11 Black of Mini van je! Meer informatie over deze GoPro Million Dollar Challenge kan je hierrrr vinden. Inspiratie nodig? Klik dan hieronder op play.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws