Nieuws - 19 november 2021   20:06 GoPro looft wederom $1.000.000,- uit aan iedereen die z’n inzending opstuurt

Door:

Dus heb je een leipe lockdown video gemaakt met je GoPro HERO10 Black? Schroom dan niet om ‘m op te sturen naar GoPro want wie weet verdien je er nog een hoop geld mee!

GoPro geeft geen ster om de huidige situatie in de wereld, maar aan de andere kant… Want eerlijk is eerlijk: het op camera zetten van mooie beelden blijft altijd wel iets wat terug blijft komen. Natuurlijk zullen de enorm zieke shots tijdens events nu even wat minder worden, maar daar zit GoPro ook niet perse op te wachten. Beelden van jou tijdens het wandelen met je hond, dat willen ze zien!

Ofzoiets.

Weten wij veel, het enige is dat ze dit al doen vanaf de HERO7, dus echt als een verrassing komt dit niet. Maar! Het komt wel lekker optijd want voor één miljoen doen we een hoop! Voor die ene die toch nog nooit van deze zieke actie heeft gehoord: GoPro looft geld uit als je met hun nieuwste telg een video maakt en die opstuurt. “IS HET ZO MAKKELIJK!?” Ja, nou, niet helemaal. Je moet wel in de edit terugkomen en om je een beeld te geven: vorig jaar waren het er 59 die de eindstreep haalde.

Juist, één miljoen delen door negenenvijftig is pak ‘m beet 17.500,- dollar en een beetje. De neus he. Ha! Nu is die leipe lockdown video toch iets normaler geworden om op te sturen, toch?

Instructies

Die zijn er niet. Of nouja, niet vaaaaak. Als je de introductie van de HERO9 hebt meegemaakt dan zal je nu een bekend verhaal te horen krijgen. Er is namelijk niets veranderd en GoPro wilt nog steeds dat je je rauwe footage inzendt. 
GoPro

GoProReden voor dit alles is dat GoPro zelf met de video aan de slag wilt kunnen en tja… Dan zitten ze dus niet op dat ene top 40 nummer te wachten die jij eronder moest en zou zetten. Niemand zit daar trouwens op te wachten, maar dat is weer een ander verhaal. Anyhow, check hieronder de lekker maak video van GoPro HERO10 Black en stuur je video hierrrrrr in:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws