Nieuws - 25 september 2020   12:11 GoPro pakt introductie HERO9 Black groots aan, looft $1.000.000,- uit voor je inzending

Door:

Hebben ze daar bij GoPro toevallig geld over? Om de introductie van de nieuwe GoPro HERO9 Black wat meer body te geven hebben ze één miljoen dollar ter beschikking gesteld en jij kunt er nu mee aan de haal gaan. Hoe? Lees het snel na de klik!

De jacht op de meest leipe downhill video is nog steeds bezig en nu is het de volgende actie die GoPro aan het uitrollen is. Ook al gaan ze dit keer wel even een paar stappen verder dan de 10.000 dollar die je bij de downhill video kan opeisen.

Een miljoen dollar is namelijk hetgeen wat er op het spel staat en je mag het op gaan nemen tegen eh… Iedereen in de wereld die een HERO9 Black in z’n bezit heeft. Dat is namelijk de eis van GoPro en het is niet zo heel erg vreemd dat deze eis wordt gesteld, aangezien het anders niet echt een introductie-actie van de nieuwe action camera is.

GoPro

GoPro

Makkelijker gaat het niet worden, dus zorg dat je je kans pakt. Als je trouwens denkt dat het een gratis reclame momentje is voor GoPro en dat ze het miljoen aan prijzengeld eigenlijk niet weggeven dan hebben we nieuws voor je. De vorige keer dat ze dit deden, dus in november van vorig jaar, gingen de winnaars er met 22.222 dollar vandoor. Per persoon inderdaad.

Meer informatie rondom deze actie en waar je je video’s moet insturen kan je hierrrr vinden. Gewoon wegkwijlen bij de leipe beelden? Klik dan hieronder op play!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws