Nieuws - 31 januari 2019   11:13 GoPro Plus komt met onbeperkte opslag voor video’s

Door:

GoPro heeft stilletjes een wijziging doorgevoerd aan de GoPro Plus dienst. Je hebt nu als betalende gebruiker onbeperkte opslag voor al je video’s! 

GoPro Plus is al een tijdje actief in de Verenigde Staten en daar hebben ze ook al aardig wat gebruikers binnen weten te harken. De extra dienst van de actioncam maker is bedoeld om je extra service te geven voor je camera, maar ook hebben ze al lange tijd een opslagdienst voor al je video’s.

Zo’n opslagdienst is best handig, aangezien je natuurlijk niet wil dat je GoPro video’s ineens vertrokken zijn! Betalende gebruikers konden daarom al vanaf het begin video’s uploaden naar het platform, maar daar zat lange tijd een opslaglimiet van 35GB op.

Geen limiet

GoPro heeft nu stilletjes het limiet weggehaald van de betaalde dienst. Per direct heeft iedere betalende klant van GoPro Plus onbeperkte opslag voor foto’s en video’s. Onbeperkte opslag voor foto’s was al een tijdje aanwezig, maar nu komen de video’s daar ook nog eens bij.

Er is verder niets veranderd aan de dienst. Wanneer je video’s richting GoPro Plus stuurt dan kan dat in het originele formaat en de originele resolutie. Er gaat geen compressie overheen, dus je kan de cloudopslag prima gebruiken als een soort kluis voor je bronmateriaal. De video’s zijn vanuit de GoPro apps direct in te lezen, wanneer je ze in een professioneel programma als Final Cut of Premiere Pro gaat editen dan zal je ze wel weer opnieuw moeten downloaden.

Benelux

GoPro Plus is op dit moment voor $5 per maand beschikbaar in de States, maar GoPro heeft aangekondigd ‘snel’ met een uitrol naar de Benelux te komen. Hoeveel het precies gaat kosten hier in Nederland is nog niet helemaal duidelijk, maar het zal ergens tussen de 5 en de 10 euro liggen in verband met de koers van de dollar.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws