Nieuws - 24 oktober 2017   17:10 Grijp nu je kans om bij de première van Faction’s ‘This is Home’ aanwezig te zijn

Door:

Gezien de artikelen die we de afgelopen periode het internet op hebben gestuurd is het zeker geen geheim meer dat we uitkijken naar de première van Faction’s ‘This is Home’. Dit gaat allemaal gebeuren op vrijdagavond bij MK Skiservice in Bilthoven en het mooie is… Dat jij daarbij kunt zijn! Dus, geïnteresseerd geworden in een avond die vol zit met raclette, spullen die weggegeven worden, feest en een hele dikke film als hoogtepunt? Klik dan snel door voor meer info!

Teasers, trailers en een crash edit, ja we hebben aardig uitgepakt met artikelen over Faction’s This is Home. Maar goed, zeg nou zelf… Het is ook gewoon een film waar je nieuwsgierig naar bent, toch? Aangezien het niet anders dan een gave film kan gaan worden en degene die iets anders zegt zal waarschijnlijk de trailer beelden nog niet hebben bekeken, laat staan een blik op de atletenlijst geworpen hebben.

“Of de verwachtingen van ons met betrekking tot This is Home wel aardig hoog zijn?” Mwuah, misschien een beetje. Nee zonder gekheid, we waren (en zijn!) wel echt fan van hun webserie ‘We Are The Faction Collective‘, en zoals hierboven gezegd: wanneer je alleen al naar hun atleten bestand kijkt word je al enthousiast. Dusja, wat kunnen we er van zeggen? Ja, we verwachten inderdaad wel een vette film die ons van onze stoel doet blazen!

Maar goed, alles over de trailer, teaser, crashes én atleten die erin voorkomen is via deze blauwe tekst te vinden, het is tijd voor de film inclusief première. Want MK Skiservice in Bilthoven zal de film hosten en dit alles gebeurt op vrijdag 27 oktober en jij kunt er dus bij zijn. Maar first things first, want je wilt waarschijnlijk eerst het programma zien. Ja, dat is inderdaad ook wel handig om te weten natuurlijk, dus we zullen ‘m er meteen even bijpakken.

19.00 uur: Raclette voor geïnteresseerden
20.00 uur: Winkel sluit
20.30 uur: Start Faction’s This is Home

De Facebookpagina van het evenement vertelt je dat het feest om 22.00 uur afgelopen is, maar we hebben in de wandelgangen gehoord dat er aansluitend een feest is inclusief DJ dus het zou zomaar eens later kunnen worden. Dit in combinatie met het feit dat het altijd één en al gezelligheid is bij MK Skiservice is het dus wel een avond die je wilt meemaken. En eigenlijk is dat niet zo’n hele operatie om te laten slagen want het enige wat je moet doen is mailen naar maarten@mkskiservice.nl, als je toch bezig bent je ook nog even aanmelden bij het evenement (klik daarvoor hierrrrr) en uiteraard zorgen dat je optijd bent. That’s it! Er zijn maar een select aantal plekken beschikbaar en we hoorden dat er niet al teveel meer over zijn, dus twijfelen moet je niet doen voordat het te laat is. Dus, zien we je daar? Check hieronder alvast de trailer om in de stemming te komen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws