Nieuws - 16 juli 2019   19:38 Grote brand in hotel in Fieberbrunn

Door:

Slecht nieuws uit Oostenrijk, een hotel in Fieberbrunn staat daar behoorlijk in de fik en de brand is nog niet volledig onder controle.

Het gaat om het Vaya Hotel in het Oostenrijkse dorp waar normaliter ook veel Nederlanders komen. Het hotel, wat nog niet eens lang geopend is, staat bekend vanwege z’n luxe die je ook in de andere Vaya hotels kan vinden, maar het is nog maar de vraag wat er van over gaat blijven.

Rond 3 uur vanmiddag brak de brand los in de holle ruimte onder het dak en sindsdien is de brandweer met man en macht bezig om het vuur te bedwingen. De informatie is nog erg onduidelijk en volgens de laatste berichten is de brandweer nog steeds bezig.

Of er gewonden zijn gevallen is niet bekend. Er gaan berichten rond op social media dat er één persoon naar het ziekenhuis is gebracht en dat verder iedereen op tijd het hotel kon verlaten, maar tot dusver heeft nog geen enkele instantie deze berichten ook daadwerkelijk bevestigd.

Over de oorzaak is eveneens weinig bekend. De brand is in ieder geval erg groot te noemen en rondom Fieberbrunn is dan ook een grote zwarte rookpluim te zien. Het dak lijkt in ieder geval verloren te zijn, nu is het nog hopen dat de rest van de schade mee gaat vallen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws