Nieuws - 11 april 2020   10:27 Haal de party vibe in huis met deze livestream vanuit de 360 Bar in Val Thorens

Door:

Dus zet de Jägermeister alvast maar koud en zoek je wintersportkleding maar bij elkaar, want vandaag om 15.00 uur beginnen de ‘Quarantine Sessions’ en wel vanaf de DJ plek van de 360 Bar in Val Thorens!

“Elke zaterdag is het aankomstdag in Val Thorens. Busladingen vol met party-people komen aan om de beste tijd van hun leven te hebben. Vandaag is het uiteraard een beetje anders, aangezien de wereld in lockdown is. Maar! Dat stopt ons niet om een goede tijd te hebben en daarom brengen we je vandaag virtueel terug naar Val Thorens”, luidt de tekst op social media. En daar hebben we maar één ding op te zeggen:

HALLELUJA!

Ja, maar echt. Die vibe bij de 360 Bar is altijd weergaloos lekker te noemen en zeker wanneer de zon erop staat én je drankje net aangekomen is. Want face it, dan klinken de tunes toch nét even wat lekkerder.

Wacht. Doe eens gek en sluit je ogen en bedenk even hoe het daar bij de 360 Bar in Val Thorens was.

Oh man, wat heerlijk, en vandaag komt dat alles gewoon even easy going naar je woonkamer! Hoe lekker is dat? Erg lekker inderdaad! Vanaf 15.00 uur zullen de decks dus aangeslingerd worden en we hebben geen idee hoelang het allemaal doorgaat, maar dat het een feestje wordt moge duidelijk zijn. Het zou dan ook zonde zijn wanneer je dit te laat zou weten, dus bij deze krijg je het te horen zodat je aan kan sluiten.

Dus, wie zien we linksvoor in Val Thor… Eh, de woonkamer? Of het balkon, dat mag ook hoor. Oh! Nog beter idee: Zet je boxen naar buiten en beuk die hele 360 Bar liveset door de straat heen. En film het meteen ook even hoe jij er een feestje van maak en tag ons @snowchampsnl, dan sharen wij dat ook weer.

LIVE 360 Bar Val Thorens

Geplaatst door 360 BAR Val Thorens op Zaterdag 11 april 2020

De stream kan je op de Facebookpagina van de 360 Bar en wel hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws