Nieuws - 27 april 2020   16:18 Haal Dutchweek Festival 2020 in huis en tune in bij de ‘Coming Home’ Stream Sessions

Door:

Deze week toch nog een festival meepakken? Dat kan, want Dutchweek Festival gaat komende vrijdag live met verschillende artiesten die er een dik feest van gaan maken! Tune jij in?

De eerste keer dat dit idee werd gerealiseerd was toen de 360 bar z’n muzikale sluizen opende en iedereen liet meegenieten van een fijne party vibe. Een livestream bracht de feestvreugde, die je normaliter op je ski- of snowboardschoenen zou meemaken, toch nog een beetje naar je toe. Sure, het was in je woonkamer, maar speciale tijden zorgen voor speciale acties, right?

Dat moeten zij ook hebben gedacht en dat het een succes was bleek nog maar eens in de hoeveelheid keer dat de stream werd bekeken en geshared. Een grandioos succes was het dus zeker en dat moet naar meer hebben gesmaakt, want komende vrijdag komt Dutchweek Festival dus met een ‘Coming Home’ Stream Sessions!

“Eigenlijk zouden wij deze week de vrachtwagens inladen en de laatste puntjes op de i zetten, jullie de koffers pakken en zouden wij jullie ook nog eens lekker maken met alle voorpret”, valt er te lezen op de eventpagina van komende vrijdag. “Maar…. helemaal een jaar zonder Dutchweek Festival, dat konden wij toch niet helemaal verkroppen. En kunnen we niet naar Val Thorens toe, dan brengen we Val Thorens toch een beetje bij jullie thuis?!”

En daar zijn we het helemaal mee eens. Want in deze periode zouden we met een lekker drankje én onze mik in de zon staan te genieten van alles wat Dutchweek Festival te bieden heeft. Volle bak janken dat het niet door kan gaan is het zeker, maar dit vinden we daardoor ook een extra lekker initiatief. En de organisatie maakt het nog mooier, want Wolter Kroes, Joël Borelli én Shermanology komen voorbij tijdens de stream!

Op vrijdag 1 mei 2020 zullen om 20.00 uur de draaitafels aangeslingerd worden en dit alles gaat door tot 22.00 uur, waardoor je gewoon twee uur lang Dutchweek Festival 2020 naar je huiskamer kan halen. Niets missen van deze actie van Dutchweek Festival? Meld je dan aan via de eventpagina op Facebook!

Geplaatst door Dutchweek Festival op Zondag 26 april 2020

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws