Nieuws - 29 november 2017   14:19 Hang je bungelende snowboard aan de skilift met de Ride Easy Line

Door:

Ja hoor, we hebben er weer eentje in de categorie ‘but why’ gevonden. Heb je altijd last van een bungelend snowboard in de stoeltjeslift? Haak ‘m vast met de Ride Easy Line! 

Met dit soort zaken krijgen we toch altijd een beetje een Tell Sell gevoel. Van die issues die eigenlijk geen echte problemen zijn als je er goed over nadenkt, maar als iemand een advertentie in je gezicht drukt met een soort van oplossing sta je toch ineens vooraan met een duidelijke ‘JA DIT HEB IK OOK’. Maar goed, laten we het vooral niet meteen volledig afzeiken, misschien is het juist wel geniaal te noemen.

De Ride Easy Line is eigenlijk iets heel simpels. Het is een soort slot-achtig apparaat met daaraan een koordje en een haak. Het slot-achtige ding hang je aan je snowboardbinding en zodra het tijd is om in te stappen hang je je haakje aan de beugel van de skilift. Oftewel, je board hoeft niet meer te bungelen en je krijgt geen kramp meer in je voeten.

Ook verzekeren de makers je er van dat de Ride Easy Line zonder problemen aan je board blijft hangen en ook als je je board even wegzet hoef je niet bang te zijn dat ‘ie ineens gejat wordt, aangezien het hele ding vast hangt met een combinatieslot. Je board op slot zetten met de Ride Easy Line kan dan weer niet, omdat aan het snoertje alleen maar een hakje zit en geen complete lust of iets dergelijks die je dicht kan maken. Klein minpuntje, maar kleinigheidjes houd je toch.

Ride Easy Line

Of je er echt iets aan hebt laten we even in het midden, maar dat sommige boarders er blij mee zullen zijn geloven we helemaal. Overigens hebben we nog een minpuntje, dit ding wordt namelijk pas over ongeveer een week officieel gelaunched via deze website en we weten nog steeds niet wat ‘ie moet kosten. Wel kan je alvast een korting claimen door je nu alvast in te schrijven, maar hoeveel je dan straks uit moet geven weten we niet.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws