Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Henrik Harlaut
Henrik Harlaut heeft een funpark naar zichzelf vernoemd gekregen in… Andorra

Gepost op

Wat voor een speler ben je wanneer je je eigen funpark naar je vernoemd krijgt? Inderdaad, een hele grote! Henrik Harlaut kan ‘m in ieder geval van z’n bucketlist afstrepen want het funpark in Andorra heeft de naam serieus veranderd!

Dat zijn nog eens nieuwtjes die je als atleet zou willen horen. Gewoon even casual opgebeld worden met een praatje poep in het begin, om naderhand te horen waarom diegene belt. “Wat? Je wilt je park naar mij vernoemen?! Serieus?”

Of het daadwerkelijk zo is gegaan betwijfelen we, maar hoe ze het Henrik Harlaut ook hebben verteld, wij zouden echt oneindig vaak “WHAT THE F*CK” schreeuwen terwijl we bij elke keer met grote ogen een pluk haar uit onze kop zouden trekken.

Totdat we niets meer over hebben en geloof ons, in dit voorbeeld zijn we wel even bezig. Maar goed, wat we je willen vertellen is dat dit toch wel echt heel bruut is. Sure, het krijgen van een eigen ontworpen kledingstuk of lijn is gaaf, net zoals het hebben van een snowboard die helemaal ontworpen is naar jouw zin en gedachte, maar een eigen funpark?!

Christmas shred and the best Christmas present ever- they named my favorite park after me!!! Henrik Harlaut snowpark 😁🎅🎁🎊🙏 SO Thankful for this @sunsetparkperetol #HenrikHarlautSnowpark

Een bericht gedeeld door Henrik Harlaut (@hharlaut) op

Dude, denk je eens in… Dat is wel écht even next level hoor. Het gaat om het funpark van skiresort Sunset Park Peretol in Grandvalira dat nu dus door het leven gaat als Sunset Park by Henrik Harlaut. Ook al noemt Henrik Harlaut ‘m zelf het ‘Henrik Harlaut Snowpark in Andorra’. Ja, het is dus nog even afwachten wat écht de officiële naam is, maar dat maakt ook eigenlijk allemaal niet uit. En in eerste instantie klinkt het allemaal best wel een vaag idee, als Zweed een funpark in Andorra naar je vernoemd krijgen, maar als je het fijne ervan weet…. dan valt het best wel mee.

Want als we het allemaal mogen geloven dan was Henrik Harlaut al geruime tijd bezoeker bij het Sunset Park Peretol en vanwege zijn vriendschap met Noah Albaladejo (skiër uit Andorra) ging het balletje rollen. Dus, dat. Hoe dan ook, er zijn ook wat beelden online gekomen van de openingsdag, waarbij Henrik Harlaut heel stylo aankomt crossen in z’n BMW 3 serie en wat verder de plannen zijn van dit park is nog de vraag. We houden je op de hoogte!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer