Nieuws - 17 juli 2020   18:05 Het hele seizoen onbeperkt heliskiën is nu mogelijk met deze seizoenspas van Heli

Door:

Het hele seizoen onbeperkt heliskiën klinkt een beetje ‘too good to be true’, maar dat is het niet. Sterker nog, je kunt in 5 continenten terecht én je krijgt er iemand bij die altijd voor je klaar staat! Hoeveel beter moet het nog gaan worden, behalve de eh… Prijs?

Ja, dat laatste is wel even een dingetje, maar laten we je niet meteen van de roze wolk aftrappen. Feit blijft dat het onbeperkt heliskiën echt iets is wat je kunt gaan doen en Heli is het bedrijf waar je moet zijn. Je kunt hen een beetje zien als een platform waarop meerdere heli ski bedrijven hun trips aanbieden. Dit verschilt van 5 dagen onbeperkt verticale meters maken tot een 6 daagse semi-prive heli ski tour. En zo zijn er nog wel meer opties, daarover kan je meer informatie vinden op hun site.

Het moge duidelijk zijn dat heliskiën gruwelijk duur kan zijn en eerlijk is eerlijk: dat is ook wel een beetje wat we ervan verwachten. Als het goedkoop was geweest had iedereen het gedaan en was het niet meer speciaal. Prijzen verschillen, je betaalt bijvoorbeeld pak ‘m beet 3800 euro voor een 5 daagse tour en daarna loopt het al gauw op.

Heli Alpha Pass

Heliskien

Een dure hobby is het dus zeker, ook al biedt Heli met de Alpha Pass en Unlimited Pass nu de mogelijkheid om het Heliskiën wat ‘betaalbaarder te maken’. Te starten met de Alpha Pass, waar je voor 1000 dollar 10% korting krijgt op alle boekingen die je doet via Heli.info. Dus zeker het overwegen waard als je een ferme offerte hebt gekregen voor die ultieme heli ski trip.

Verder kan je meerdere outdoor activiteiten boeken bij Heli.info en via die weg proberen ze het nog even wat aanlokkelijker te maken voor je.

Heli Unlimited Pass

Heliskien

Dan, de creme de la creme. Hetgeen waar je eigenlijk voor doorgeklikt hebt: De Heli Unlimited Pass. Ja, we kunnen nu wel heel relaxt gaan doen tegen je, maar damn son! Wat is dit een unieke mogelijkheid zeg!

Een tergend dure en vooral onbetaalbare unieke mogelijkheid, dat wel. Want eh… De pas kost je maar liefst honderdduizend dollar. Maar! In dit geval kan je dus wel je skipas vaarwel zeggen en daarmee bespaar je dus geld.

Ofzoiets.

Maar, wat krijg je er nou eigenlijk écht voor terug?

“The Unlimited Pass gives you full flexibility. Your season pass is bespoke and can be designed to offer unlimited heliskiing anywhere in the world with no restrictions. You set your calendar (subject to availability), pay one price, and go without worry. Each Unlimited Pass comes with a host of additional perks and is suited to fit your needs.” Valt er te lezen op de site van Heli.

Heli laat verder weten dat er 292 potentiële heli ski dagen over de gehele wereld zijn, dus in dat geval kan je gaan rekenen hoeveel één dag voor je kost. Daarnaast staat er altijd iemand voor je klaar om met je mee te kijken, word je uitgenodigd voor trips en kan je de kans lopen dat je met atleten aan je verticale meters kan gaan werken.

Lang verhaal kort

This is really happening. Eenmaal aangeschaft kan je overigens niet meer je geld terugkrijgen. Dat klinkt desastreus en dat is het ergens ook wel een beetje, want tja… Zeker in deze tijden wil je zekerheid, toch? Maar goed, Heli is ondertussen ook Corona proof geworden en stelt dat áls je zo’n pas koopt en ze kunnen niet vliegen, dat dan je pas gewoon een jaar later ingaat.

Mag ook wel voor dat geld, maar goed. Meer informatie over de Heli Unlimited Pass of Alpha Pass? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

9 augustus 2020

Zondag WTF #391

Heeft iemand Nederland verplaatst richting Afrika? Of wat is er aan de hand? Hoe dan ook, probeer nog maar een beetje af te koelen met een verse dosis WTF!  Lees Meer…

WTF

2 augustus 2020

Zondag WTF #390

Een dikke vette hittegolf en de winter is nog lang niet in zicht. Deze zomer duurt toch wel heel erg lang zo. Wist je dat husky’s eigenlijk hele grote mietjes zijn?  Lees Meer…

Meer Nieuws