Nieuws - 11 februari 2021   7:38 Het is weer tijd om prijzen te winnen met de Freeride World Tour & Peak Performance!

Door:

De Freeride World Tour zit eraan te komen en om dit te vieren geeft Peak Performance heel veel kleding weg!

Het is overigens alleen tijd om prijzen te winnen als je ook daadwerkelijk iets van de Freeride World Tour afweet. Ja, wellicht denk je nu ‘wat een wazigert, dat snap ik ook wel’, maar het zal je verrassen hoeveel mensen denken dat ze het wel even op hun deurmat gezet krijgen. Dat is dus niet het geval, maar als je de Freeride World Tour een beetje volgt dan maak je kans. Dus ook als je het hele seizoen met een schuin oog hebt zitten kijken omdat je van je baas geen andere dingen mocht doen.

You know who you are.

Peak Performance Fun Bet

Goed, tijd om door te pakken naar het spel van de Freeride World Tour en Peak Performance. Je raadt het nooit, maar er staan dus prijzen van Peak Performance in de etalage om weggegeven te worden. Wat je er voor moet doen? Easy!

  • Klik op deze link
  • Log in met je (facebook) account
  • Voer in wie er op het podium komen bij de 1e Freeride World Tour stop
  • WIN!

Die laatste is het moeilijkste van het verhaal. Verder is het gewoon een ‘makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker’ winactie waar je aan mee wilt doen. Je hebt nog op het moment van schrijven 8 dagen en een aantal uur de tijd om alles in te voeren. Dan gaat namelijk de eerste stop in Ordino Arcalis van start.

En aangezien we niet de slechtste zijn hebben we even de top drie van Freeride World Tour 2020: Ordino Arcalis voor je klaargezet. Doe er je voordeel mee.

Ski Vrouwen

Hedvig Wessel

Jackie Paaso

Elisabeth Gerritzen

Snowboard Vrouwen

Michaela Davis-Meehan

Núria Castán Barón

Marion Haerty

Ski Mannen

Leo Slemett

Isaac Freeland

Kristofer Turdell

Snowboard Mannen

Nils Mindnich

Cody Bramwell

Blake Hamm

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws