Nieuws - 2 december 2015   8:06 Het Poederbaas Freeride Festival komt naar Frankrijk!

Door:

Pak je agenda er maar vast bij want je moet even een weekje reserveren! Poederbaas heeft namelijk de tijd én locatie van de 2016 editie van het Freeride Festival bekend gemaakt. Tussen 12 en 19 maart 2016 is Val Thorens de place to be voor alles wat met freeriden te maken heeft! 

Jawel, dit seizoen gaat de derde editie van het Poederbaas Freeride Festival plaats vinden! Na twee succesvolle edities in het Oostenrijkse Goldeck verplaatst het hele festijn dit jaar naar Frankrijk waar Val Thorens het toneel gaat worden van deze epische week. Zoals Poederbaas het zelf zegt, het is tijd om de vleugels uit te slaan en nog groter te worden.

De move naar Val Thorens betekent dat er dit jaar nog veel meer sneeuw te vinden is tijdens het Freeride Festival, dat er nog harder gefeest kan worden en uiteraard wordt het weer één grote, gezellige bedoeling! In dit skigebied is natuurlijk de 360 Bar te vinden die sowieso garant staat voor dikke party’s, maar naast al gefeest is natuurlijk nog veel meer te doen. De hele week zal gevuld worden met allerlei activiteiten voor jong en oud waar binnenkort meer details over komen, maar het echte hoogtepunt is natuurlijk de Poederbaas Freeride Competition!

Tijdens deze competitie kunnen in totaal 100 deelnemers aan de start verschijnen, verdeeld over dames en heren in de categorieën ski en snowboard. Uiteraard zal het Poederbaas Freeride Team ook weer aanwezig zijn tijdens deze wedstrijd voor de ‘Battle of the Lowlands’, waarbij de Nederlanders de strijd aangaan met de Belgische freeriders. Wil je meedoen? No problem, maar zorg wel dat je op tijd bent! De limiet ligt echt op 100 deelnemers en hierbij geldt het principe ‘be on time or stand in line’, dus zorg ervoor dat jouw aanmelding op tijd binnen is.

Binnenkort komt het hele programma voor het Poederbaas Freeride Festival online en kan er ook geboekt worden via de website van Poederbaas. De prijzen beginnen bij €319,-, dus je hebt ook nog eens een prima deal voor een hele dikke week vol met alles wat met freeriden te maken heeft!

Poederbaas Freeride Festival

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws