Nieuws - 3 september 2018   19:08 Hier istie dan, onze recap van het NK/BK 2018 in Les Deux Alpes

Door:

Wachten wordt beloond, want na de klik staat de recap voor je klaar die de complete week van het NK/BK 2018 in Les Deux Alpes aan je showt én er is meteen ook meer nieuws te melden!

In een week waar alles anders ging dan gepland, hebben we in samenwerking met Made By Lions toch iets neer weten te zetten waar we trots op zijn. Want dat de week niet ging zoals we voor ogen hadden… Dat hoeven we je niet meer te vertellen, right?

In ieder geval, wanneer je er bij was dan hè. Maar ook de buitenwereld kon beamen dat het schieten van een documentaire, wat dus in eerste instantie ons plan was, erg lastig is wanneer alles uitgesteld wordt. Eh, nouja, zeggen dat het ‘erg lastig is’ is bij nader inzien een understatement geweest. Het fenomeen ‘wachten’ is namelijk slecht te filmen en daarnaast ook nog eens saai om naar te kijken, maar daardoor kwam bij ons ook meteen de uitdaging op ons bord: “Hoe ga je iets gaafs in elkaar draaien wanneer er 85% van de runs niet verreden wordt, terwijl dat iets erg belangrijks is tijdens het Nederlands én Belgisch Kampioenschap?”

Tja, op zoiets is natuurlijk niets te plannen, maar we lieten ons zeker niet kennen en we waren dan ook toegewezen op onze creativiteit. Gelukkig voor ons barstte we als media team (Snowchamps & Made By Lions) uit ons voegen van creativiteit waardoor hieronder iets op je staat te wachten wat we dus graag met je sharen. Daarnaast is er meteen nieuws te melden want via deze video is ook naar buiten gekomen dat het nieuwe NK/BK in LAAX gehouden wordt. Bij deze willen we meteen even onze sponsoren voor deze week bedanken, want zonder Peak Performance, BMW Renova, Oakley Amsterdam, Nederlandse Ski Vereniging, Sneeuwsport Vlaanderen, Salomon, MK Skiservice en BudgetCam was dit alles niet gelukt.

Okay, genoeg geouwehoerd, check snel hieronder de recap van het Nederlands en Belgisch Kampioenschap 2018 in Les Deux Alpes!

NK/BK Freestyle Snowboard & Ski 2018 in Les Deux Alpes

🚨BREAKING! 🚨 Weet je het nog? De sneeuw, storm én de gezelligheid? De recap van het NK/BK 2018 in Les Deux Alpes 3600, die we i.s.m. Made By Lions – Media Production hebben gemaakt, staat online! En eh, wacht tot het einde, want… DE DATUM EN LOCATIE VOOR 2019 ZIJN OOK BEKEND! 😍

Geplaatst door Snowchamps op Maandag 3 september 2018

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws