Nieuws - 28 september 2019   14:16 Iemand de dikke mansion van Lindsey Vonn in Vail kopen?

Door:

Yep, Lindsey Vonn vertrekt uit Vail! Daarmee komt haar keet ook meteen in de verkoop te staan en bijzonder dingetje: je krijgt de verwarmde oprit er gratis bij!

Of naja, gratis, gratis. Het hele zaakje kost natuurlijk wel een boel knikkers waar je u tegen zegt, maar hey: dan woon je wel in de keet waar de enige echte Lindsey Vonn heeft gewoond!

Lindsey Vonn

Reden van verkoop is naar alle waarschijnlijkheid dat haar soon to be husband, NHL atleet P.K. Subban, in New Jersey woont en dat ze daarheen gaat verhuizen. Verder zullen we alle stalker teksten even achterwege laten voordat het te awkward gaat worden, maar de ruim 650 vierkante meter aan landgoed kunnen dus van jou zijn. Het huis biedt ruimte voor 5 slaapkamers, 5.5 badkamer, een fitness zaal, een entertainment ruimte en we kunnen ‘m niet vinden maar ze zeggen wel dat’ie erin verwerkt is: een lift.

Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn Lindsey Vonn

Het huis, uit 2011, ligt in het oosten van Vail en je kunt naar alle plezier je auto’s kwijt. In ieder geval, als je er drie hebt. Heb je er nou meer dan drie dan moet de rest buiten slapen. Tja, keuzes keuzes keuzes! Gelukkig hoef je niet alles sneeuwvrij te gaan maken of bang te zijn dat je onderuit gaat tijdens het halen van je krant, want met een verwarmde oprit ben je helemaal voorzien.

En dan uiteraard hetgeen waar je eigenlijk voor doorgeklikt hebt en dat is de prijs. Voor een mooi afgerond bedrag van zes miljoen dollar is dit alles voor jou en we hebben al ondervonden dat het best te overzien is. Enige wat je nodig hebt is een aanbetaling van 1.2 miljoen dollar en daarnaast moet je voor de komende 30 jaar een hypotheek afsluiten en 25.000 dollar maandelijks afstaan.

Nou… Als dat het is. Right?

Meer informatie en foto’s kan je bij de makelaar vinden. Fotocredits in dit artikel gaan dan ook volledig naar Realtor.com.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws