Nieuws - 10 maart 2019   12:16 Ik ging op date met de Salomon S/Max 14 met dit resultaat

Door:

Ik had uiteraard wel eens ski’s gedate, maar bij de S/Max 14 kreeg ik expliciet te horen ‘dat ik haar goed moest behandelen’. Een heer dat ik was heb ik dat dan ook gedaan, maar hoe verliep de date?

Kennis maken had ik eigenlijk nog niet gedaan. Ja, de S/Max is een bekende voor me (en waarschijnlijk ook voor jou) en dat kwam omdat ik haar nog wel eens in de bladeren zagen staan en uiteraard waren er foto’s van haar op internet te vinden, maar echt face to face even een persoonlijk gesprek voeren? Nee. Gelukkig wist Salomon als ultieme wingman het voor elkaar te krijgen dat ze een plekje in haar drukke schema voor me vrij maakte en zo…

…Ging ze na drie minuten kennis gemaakt te hebben achterin de kofferbak liggen richting Oostenrijk.

Ghehe, nee, gekheid natuurlijk.

Ze had gewoon een eigen stoel in de bedrijfstank.

Anyway, eerlijk is eerlijk, zoals gezegd wist ik nog niet echt hoe ik me op het moment van schrijven zou gaan voelen over de S/Max 14. Een idee over Salomon’s nieuwste topper had ik uiteraard wel: een stijve tang die niet van grapjes houdt. Tja, zo zag ik haar van te voren nou eenmaal, maar klopte het idee ook?

De eerste date

Tijdens de autorit was ze niet zo spraakzaam en op andere momenten lag ze doodleuk te slapen, waardoor we dachten dat we het dus bij het rechte end hadden, maar toen ik voor het eerst op date ging? Toen begon ze te praten. Gelukkig niet over alle jeugdtrauma’s die ze heeft opgelopen en waarom ze liever niet naar Boer Zoekt Vrouw kijkt, maar wel hoe ze het liefst…

…Bereden wilde worden.

Ik besprak het later met Tak we vonden het beide wat snel gaan want tja, het was een eerste date. Maar goed, aan de andere kant houd ik ook van duidelijkheid en dat gaf ze me zonder twijfel. “Geen geneuzel, gewoon gaan met die handel en twijfelen is voor mietjes.” Eh, oke mevrouw.

De meters vorderde en de gesprekken werden steeds inniger waardoor we elkaar goed leerden kennen en het werd nog maar eens duidelijk dat ze bij die eerste meters meteen alle kaarten op tafel had gegooid. IJs, geen ijs, pulversneeuw, het maakt haar niet uit, als je er maar volledig voor gaat.

Eerlijkheid biedt ons te zeggen dat ik de S/Max 14 nog wel eens op haar flikker heb gegeven, maar ze bleef maar schreeuwen dat ze meer wilde. “HARDER! HARDER! HARDER!!” kreeg ik te horen en daar gaf ik uiteraard gehoor aan. Wat overigens nog wel eens raar klonk voor de omstanders die ook op de piste waren. Daar gaf S/Max niets om, ze was helemaal gefocust op degene die op haar stond.

Aan het einde van de dag was het tijd om de date te eindigen, maar dat kon niet eerder voordat er een drankje werd gedaan. Hierin merkte ik ook meteen de andere kant van S/Max, aangezien ze wel van een biertje hield en daarmee haar speelsheid alsnog omhoog kwam. Ook al wilde ze er niet al te veel, want anders zou het ten koste gaan van de prestaties op de piste. Zoals een echte strijder op de pistes betaamd. Daarnaast zat ze bij elke twee zinnen te gluren naar de pistes waar ze graag overheen wilde beuken en dus besloot ik maar mee te kijken.

Salomon S Max

Want tja, nu had ik daar namelijk wel tegenin kunnen gaan, maar omdat het erg goed klikte zochten we samen naar mooie momenten en besloten we om weer wat meters te gaan maken. Zo kwam er ook nog een tweede, derde en vierde date, waarna ze weer rustig achterin de bedrijfstank plaatsnam. Alsof ze overdag druk bezig was geweest viel ze weer in slaap en werd ze wakker bij Salomon voor de deur, waarna we afscheid van elkaar namen.

Salomon S Max

Conclusie

Of we nog een volgende date willen? Zonder twijfel. Het is echt vol gas rammen met de S/Max 14 waardoor we niets anders dan plezier hebben beleefd aan dit avontuur. Wel was het dus even wennen omdat we elkaar nog niet kenden, maar dat alles was snel vergeten en vergeven.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws