Nieuws - 13 oktober 2020   13:38 In dit luxe appartement woont Seb Toots en hij staat nu voor een enorm bedrag te koop

Door:

Iemand interesse in het appartement van de succesvolle snowboarder Seb Toots? Het appartement staat nu te koop en één ding is zeker: je mag diep in de buidel gaan tasten, maar dan krijg je er wel 9 (!) kamers voor terug!

En de rest natuurlijk, want bijvoorbeeld het uitzicht is ook iets om vrolijk van te worden. Erg vrolijk. Het appartement, die je wel zal herkennen als je Seb Toots een beetje volgt op z’n social media kanalen, biedt de ruimte voor heel wat mooie momenten en stiekem krijgen we met deze verkoop meteen te zien hoe de Canadees z’n woning heeft ingericht.

Seb Toots is overigens nooit echt bezig geweest om z’n eigendommen van de buitenwereld weg te houden. In z’n stories zien we vaak genoeg hoe z’n woonkamer eruit ziet als hij weer eens met een basketballetje bezig is, maar ook z’n Audi R8 komt nog wel eens voorbij. Meer dan prima materiaal om bij weg te kwijlen dus en hieronder hebben we wat foto’s van de Canadese snowboarder z’n huis opgesnord. Fotocredit: RE/MAX D’ICI – Granger Team

Seb Toots Seb Toots Seb Toots Seb Toots

Enige dingetje als je deze casa koopt is dat je naar Canada moet vliegen en nog iets gedetailleerder: Repentigny. Als je nu niet weet waar dat ligt dan is dat geen probleem want dat hebben we voor je uitgezocht. Het ligt ongeveer op zes uur wandelen van Montreal af.

Ja, weten wij veel waarom maps ons dat elke keer voorschotelt. Het is niet alsof we dat zouden willen gaan doen. We pakken liever de auto en dan is het nog maar een half uurtje om in de stad aan te komen. Toch iets beter te behappen.

Geïnteresseerd geworden in de mansion van Seb Toots? De prijs van de keet staat te koop voor 1.95 miljoen dollar, wat je dus iets meer dan 1.2 miljoen euro gaat kosten. Prijzig, maar we snappen je helemaal als je zegt dat je toch even wilt gluren. Je krijgt voor dit geld namelijk 2 badkamers, een ruime keuken, een gezamenlijk zwembad en what not voor terug. Klik hierrrrr voor meer informatie. Je komt dan op de site van Francois Granger van RE/MAX D’ICI, het makelaarsbedrijf achter de verkoop. Kan je meteen een afspraak maken met ‘m.

Frontpage fotocredit: RE/MAX D’ICI – Granger Team

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

25 oktober 2020

Zondag WTF #402

Ooit gehoord van geitenyoga? Het is een ding blijkbaar. En wat doen dronken Russen wanneer ze in het leger zitten en er tanks voor hun neus staan? Het is WTF time! Lees Meer…

Nu Oostenrijk op twee deelstaten na volledig oranje kleurt op de kaart met reisadviezen, is het nog maar afwachten wanneer je als Nederlander weer enigszins normaal op vakantie kan naar het Alpenland. Toch is er een sprankje hoop, twee regio’s in Oostenrijk vallen namelijk buiten de code oranje regels!  Lees Meer…

Meer Nieuws