Nieuws - 5 november 2015   8:35 Isabelle Hanssen heeft invite voor Dew Tour Breckenridge binnen!

Door:

Dit is nieuws waar wij heel blij van worden! De Nederlandse freestyle skister Isabelle Hanssen mag zichzelf gaan bewijzen op één van de allergrootste wintersport evenementen ter wereld, ze heeft namelijk een invite te pakken voor de Dew Tour in het Amerikaanse Breckenridge! 

Isabelle Hanssen is hiermee de eerste Nederlander op ski’s die mee mag doen aan dit prestigieuze event, waar écht alleen de wereldtop voor uitgenodigd wordt. Naast de X Games is de Dew Tour namelijk het hoogste internationale jaarlijkse wintersport evenement op de kalender en zo’n invite krijg je dus ook niet zomaar. Voor Isabelle is het dus absoluut een teken dat ze bij de beste van de wereld hoort en midden december mag ze dit laten zien in Breckenridge.

De reactie van Isabelle Hanssen toen ze dit nieuws te horen kreeg was er dan ook eentje die vol zat met ongeloof. “De mail kwam binnen op mijn telefoon en ik kon het niet geloven. Ik ben toen naar mijn laptop gerend om het daar te checken en toen ik ‘m ook daar zag verschijnen schreeuwde ik het uit van blijdschap! Ik had het echt niet meer verwacht zo dicht op de winter, maar ik ben echt super, super blij!”

isabelle Hanssen

Een Nederlandse skiër die naar zo’n groot evenement mag afreizen, dat is nog nooit voorgekomen in onze vaderlandse geschiedenis! Voor Isabelle, die al heel wat internationale ervaring heeft, is dit ook nieuw terrein, maar de halfpipe specialiste liet weten dat ze voor de volle 110% gaat knallen in Breckenridge. “Ik ga natuurlijk mijn best doen! Het is wel gelijk aan het begin van het seizoen, maar ik ga er vooral van genieten.”

Er is overigens nog meer goed nieuws te melden want de revalidatie van de Nijmeegse gaat ook de goede kant op waardoor deelname aan de Dew Tour gewoon een zekerheidje is. “Ik was al extra hard aan het trainen om vroegtijdig klaar te zijn voor de winter, ook al is dit is natuurlijk iets prachtigs om meteen naar toe te kunnen werken.” Aldus de altijd enorm gedreven Isabelle Hanssen.

Dit jaar vindt de Dew Tour finales plaats tussen 10 en 13 december 2015 in het Amerikaanse skigebied Breckenridge en zoals ieder jaar bestaat de wedstrijd uit een Slopestyle en een Superpipe competitie voor skiërs en snowboarders. Isabelle doet uiteraard mee in de Superpipe categorie en op 9 december 2015 gaat het avontuur voor haar beginnen want dan gaan de kwalificaties van start. Omcirkel deze datum dus alvast maar met een hele dikke stift in je agenda!

Wanneer er meer informatie bekend is, bijvoorbeeld over haar concurrentie en de rest van de deelnemerslijst, zullen we je hiervan op de hoogte brengen. Blijf Snowchamps.nl dus in de gaten houden en we wensen Isabelle bij deze alvast heel erg veel succes!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws