Nieuws - 12 februari 2019   12:54 Italiaanse après-ski bar ruim twee weken dicht door ‘misstanden’

Door:

Een bar in Italië heeft iets te bont gemaakt en de politie is het zat. Na meerdere waarschuwingen gooien ze nu de boel een dikke twee weken helemaal dicht! 

L’Murin in Corvara is de bar die de komende tijd even de deuren niet meer mag openen. Afgelopen winter ging het hier zo vaak mis, dat de politie ook geen andere opties meer heeft dan zware sancties op te leggen en dat betekent dus dat de bar gedurende 15 dagen de deuren niet meer mag openen.

Oorzaak hiervan is een grote reeks aan incidenten. Allereerst was er veel geluidsoverlast voor de omgeving waar meermaals melding van is gemaakt, zijn er regelmatig vechtpartijen geweest, is er sprake van drugsgebruik en komt het regelmatig voor dat een bezoeker dronken achter het stuur kruipt. Hier zijn al meerdere meldingen van geweest en de politie is ook al enkele keren langs gekomen, maar dat heeft nog niet veel uitgehaald

Sluiting

Nu zal de bar 15 dagen lang volledig gesloten moeten blijven en dat is ook meteen de laatste sanctie die de eigenaar nog krijgt, als het daarna nog op grote schaal fout gaat lopen, dan kan die sluiting wel eens permanent gaan worden! Blijkbaar werd deze bar vooral bezocht door de locals en die misdragen zich aardig. Niet ver van de bar zit een begraafplaats en die wordt dan ook regelmatig bezaaid met sigaretten en lege glazen, iets waar de buurtbewoners alles behalve blij mee zijn natuurlijk.

Op 2 januari raakte een minderjarige jongen overigens nog gewond bij een vechtpartij die in de bar ontstaan was en dat, gecombineerd met een grootschalige drugscontrole, heeft ervoor gezorgd dat de autoriteiten de boel hebben laten sluiten.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws