Nieuws - 24 september 2019   15:26 J Skis toont limited edition ski’s met Bob Ross ontwerp

Door:

“Er zijn geen fouten, alleen happy little accidents.” Denk daar maar aan wanneer je kneiterhard op je plaat gaat met deze latten onder je voeten! 

De hele winter doorbrengen met Bob Ross, wie wil dit nu niet? Een Amerikaans skimerk komt nu met het beste skiontwerp ooit en wees eerlijk, deze wil jij gewoon thuis op de muur vast zetten. Want een stel latten met het hoofd van Bob Ross én z’n schilderijen? Epischer dan dit gaat het écht niet worden.

J Skis heeft namelijk een samenwerking op weten te zetten met de partij die de rechten van Bob Ross beheert en het resultaat is awesome. J Skis heeft z’n vlaggenschip ingezet voor deze limited edition, namelijk de Allplay.

Allplay

De Allplay is een typische ‘Amerikaanse stijl’ ski, wat betekent dat het een behoorlijke brede all-mountain twin tip is. Onder de voet is ‘ie 98mm breed, bij de tip 119mm en bij de tail 117. De vorm is een twin rocker en het belangrijkste doel is volgens J Skis om, zoals de naam al doet vermoeden, overal op de berg volle bak te kunnen spelen.

Voor het Bob Ross design hebben ze werkelijk alles uit de kast getrokken, aangezien niet alleen de topsheet in de epische Bob Ross stijl is uitgevoerd. De onderkant is ook voorzien van een authentiek Bob Ross schilderij én dan ook nog eens het portret van deze held!

Bob Ross

“Ik wilde altijd al eens een Bob Ross design maken en nu bestaat hij eindelijk,” aldus Jason Levinthal, oprichter van J Skis. Bob Ross was in de jaren ’90 al een absolute held met z’n TV programma waarin hij iedereen kon leren schilderen en waarbij niemand fouten kon maken, alleen maar ‘happy little accidents’. Sinds 2016 is Bob Ross weer helemaal hot, aangezien op Netflix een documentaire over hem online is gekomen en veel oude TV afleveringen online zijn verschenen.

Bob Ross

En eerlijk is eerlijk, hoe lekker is het om met een biertje onderuit te zakken een beetje dom naar Bob Ross te staren?

Gelimiteerde oplage

In totaal worden er 450 van deze ski’s geproduceerd en er zijn nog een aantal setjes beschikbaar. De kortere varianten zijn inmiddels al uitverkocht, maar van de langere varianten tot 184cm zijn nog voldoende setjes beschikbaar.

Oftewel, wil je een uniek setje latten met een compleet legendarisch ontwerp van een van de grootste TV helden ever? Dan moet je snel je slag slaan!

Bob Ross

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws