Nieuws - 6 september 2019   16:25 Jägermeister introduceert Cold Brew Coffee om nóg harder te gaan

Door:

Je neemt je welbekende wintersportshotje en je gooit er een extra dosis cafeïne bij. Wat heb je dan? Een gloednieuwe variant van Jägermeister! 

Wie drinkt het niet in de après-ski? Als je na een goede après-ski party geen plakkende muil hebt van de Jägermeister, dan heb je toch wel echt iets verkeerd gedaan. Anyway, nu komt het merk met een nieuwe variant om met één fles nog een stukje harder te gaan dan normaal. Want zeg zelf, Jägermeister en cafeïne is sowieso een geniale combinatie, toch?

Of dat ook lekker is in combinatie met koffie weten we nog niet, daar hebben we zelf nog niet bepaald ervaring mee. Maar goed, blijkbaar is de combinatie tussen Cold Brew Coffee en Jägermeister er een die al aardig wat populariteit heeft gewonnen en daarom gaat het bedrijf het nu zelf bottelen.

Koude koffie

De Jägermeister Cold Brew Coffee is zoals je verwacht een variant waarbij Jägermeister gemengd worden met koud gezette koffie. En dat mikken ze dan in de welbekende Jägermeister fles.

Het zal een beetje een antwoord zijn op de hate-it-or-love-it Jägerbombs die kneitervol met Red Bull zitten. Want een Cold Brew koffie heeft een flinke hoeveelheid cafeïne erin zitten zodat je nóg harder gaat in je partyvibe!

Jägermeister weet het zelf in ieder geval mooi te verkopen: “Ontworpen om geserveerd te worden op een temperatuur van -18 graden, de Jägermeistre Cold Brew Coffee combineert de 56 ingrediënten die van Jägermeister een gevestigde naam hebben gemaakt met de rijke en natuurlijke smaak van Arabica koffie. De combinatie van Jägermeister en koffie is al jaren een favoriet voor velen, dus wilden we de perfecte ervaring creëren voor onze klanten in een geweldig gebalanceerd product.”

Beschikbaarheid

De precieze beschikbaarheid van Jägermeister Cold Brew is nog een beetje shady en we weten niet in welke landen dit allemaal op de markt gaat komen. Wel is duidelijk dat de Cold Brew variant vanaf januari 2020 in de verkoop gaat, dus hou je lokale slijterij maar vast in de gaten!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws