Nieuws - 6 april 2015   15:46 James Bond raakte gewond door ski-ongeluk

Door:

Op hoge snelheid rond racen in de dikste auto’s, met motoren van daken springen en honderden kogels ontwijken is geen probleem voor James Bond, maar blijkbaar is een ritje op de ski’s toch een stuk moeilijker. Tijdens de opnames voor de nieuwste James Bond film Spectre is Daniel Craig namelijk gewond geraakt door een ski-ongeluk! 

Die lange latten blijven blijkbaar toch erg lastig! Voor de film Spectre kruipt Daniel Craig voor de 4e keer in de huid van de Britse superspion James Bond en voor deze film staat 007 voor het eerst sinds jaren weer op de ski’s. De laatste keer was tijdens Die Another Day, toen Pierce Brosnan de rol van Bond nog vertolkte.

Het is al een tijdje geleden dat de opnames in de sneeuw zijn gemaakt, in februari was de volledige Bond-crew namelijk aanwezig in het Oostenrijkse Sölden en Obergürgl om de beelden te schieten. Nu komt echter pas het nieuws naar buiten dat Daniel Craig tijdens deze opnames een ongeluk heeft meegemaakt en recent zelfs een operatie nodig had!

Wat er precies gebeurd is tijdens de opnames weten we niet, maar het is wel bekend dat de 47-jarige acteur een knieblessure over hield aan het ongeluk. In de weken na het ongeluk had Daniel Craig geen tijd om te rusten want de opnames gingen gewoon door in Rome, Mexico en de Pinewood Studios in Engeland. Volle bak door blijven werken op een verrotte knie is nou niet bepaald ideaal te noemen en het is dan ook geen verrassing dat de blessure van Daniel Craig alleen maar erger werd.

Knieblessures en ski-ongelukken gaan hand in hand en heel wat professionele wintersporters hebben hun knie al meerdere keren om zeep geholpen door een flinke klap. Ook James Bond ontkomt hier blijkbaar niet aan!

De opnames voor Spectre liggen nu drie weken stil voor een geplande pauze en de Bond-acteur is daarom teruggegaan naar New York, zijn thuisstad, waar hij aan zijn knie is geopereerd. Het ging om een zogenaamde ‘arthroscopische ingreep’ wat betekent dat chirurgen beginnen met een kijkoperatie en de problemen daarbij direct verhelpen. Dergelijke ingrepen zijn dagelijkse kost voor een ziekenhuis en het wordt daarom ook als een kleine operatie gezien. Daniel Craig zou in ieder geval direct al weer kunnen lopen en op 22 april gaan de opnames gewoon verder!

Check hier alvast de behind-the-scenes beelden van de opnames in Oostenrijk en we hebben ook de eerste teaser voor Spectre al online gezet!

 

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws