Nieuws - 17 maart 2019   13:17 Joel Borelli eveneens bevestigd voor Duchweek Festival 2019 in Val Thorens

Door:

Ja hoor, de man die met z’n piano iedereen door het dak heen krijgt gaat ook langskomen bij Dutchweek Festival 2019 in Val Thorens! Benieuwd bij welke tent(-en) hij komt draaien? Én, zal hij 500 ML gaan draaien?

Oh man, wat is dit lekker zeg. Kijk, we zeggen niet dat we het niet hadden verwacht, ook al is het altijd wel fijn wanneer er nieuws zoals dit naar buiten komt. Want dat Joel Borelli het feestje naar een hoger niveau kan tillen? Dat is één ding wat duidelijk is!

We weten nog goed dat er een artiest nogal wat verlaat was bij de Le Monde en dus was het aan Joel Borelli om het feestje nog even door te pakken. Dat werd dan ook met alle plezier gedaan en je hoorde dan ook niemand meer over het feit dat artiest X op zich liet wachten. En dat met een ramvol Le Monde, je moet het maar kunnen hoor!

Anyway, de lijst met artiesten wordt alleen maar langer en dat is goed om te zien. Zin hadden we er namelijk al in, laat staan nu! En alles wat er nog voorbij natuurlijk, want ze zijn nog lang niet klaar. Joel Borelli gaat trouwens in de Le Monde én in Malaysia draaien, dus je gaat ‘m vaker tegenkomen in Val Thorens!

Eerst was het al Frans Duijts die zich naar Val Thorens liet komen voor de Dutchweek 2019 en ook Shirak had beaamd af te reizen naar het Franse dorp om de menigte van een feest der feesten te voorzien. En nu? Nu is het dus Joel Borelli die de organisatie van Dutchweek Festival het ja-woord heeft gegeven.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

19 januari 2020

Zondag WTF #365

Als je iets niet wil zien wanneer je aan het ijsklimmen bent, dan is het dit wel. In Canada sneeuwt het als een gek en Mauro Caviezel inspecteert even een net!  Lees Meer…

Meer Nieuws