Nieuws - 12 januari 2020   16:55 John Collinson zegt Faction vaarwel, tekent contract bij Völkl

Door:

Het is blijkbaar tijd voor een switch! De Amerikaan is op het moment van spreken fitter dan ooit door de blessure die hij heeft gehad en nu komt hij dus met nieuws naar buiten dat hij switcht van Faction naar Völkl!

Ja dit is wel big news hoor, en niet alleen omdat we zelf een aardig grote fan van John Collinson zijn. De big mountain skiër reed al een tijdje voor Faction en daarmee heeft hij echt mooie momenten gehad. Maar echt, heel veel mooie momenten.

Het is dan ook jammer dat John Collinson er weg gaat want het merk paste ‘m ook wel gewoon. Op een of andere manier. Hoe dan ook, we hadden zelf wel een beetje het idee dat John Collinson het naar z’n zin had bij Faction Skis, maar blijkbaar was het tijd om te vertrekken. Of het was lucratiever? Dat laatste zal er vast ook wel ergens mee te maken hebben aangezien de Amerikaan altijd volle bak gaat en merken dat graag in hun team willen hebben, ook al gokken we dat het er ook mee te maken heeft dat z’n zus, Angel Collinson, al langer voor Völkl rijdt.

Voor ons zou het niet veel uitmaken als m’n zus voor een ander merk rijdt, maar John en Angel zijn wel echt heel close. Plus, John reed al voor Dalbello, waardoor hij er al met een half been instond.

Zoals je merkt kijkt hij vooral uit naar de momenten met de rest van het team, dus we hebben goede hoop dat er weer meer actie in de tent komt bij Völkl. Voor de hele lijst moet je hierrrr maar even terecht, maar bijvoorbeeld Fabio Studer rijdt voor Völkl. Net zoals Ian McIntosh, Sam Smoothy, Nadine Wallner en Markus Eder.

Faction liet overigens weten dat ze eveneens hebben genoten van de samenwerking met John Collinson en ze via Instagram hebben ze ‘m uitgezwaaid:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws