Nieuws - 5 mei 2018   18:19 Johnny Collinson voor langere tijd uit de running door blessure

Door:

De Big Mountain skiër gooit het erop dat hij ‘te weinig appels heeft gegeten’, waardoor hij nu dus naar de dokter moest.

Nooooo! De creme de la creme, het neusje van de zalm, de kers op de taart, de prins op het witte paa… Eh, oke, laten we bij die laatste maar even doen alsof je ‘m niet gelezen hebt, maar de badass big mountain skiër John Collinson ligt er in ieder geval wel even uit vanwege een blessure.

Man, man, man, wat eindigt het seizoen toch in mineur voor ons de freerider zeg. Want Johnny Collinson, het gezicht van TGR’s Rogue Elements en die zichzelf ondertussen oud genoeg voelt om zich John te noemen, hoeft de komende periode geen tijd te besteden aan het ski’s onderbinden. Of het in een helikopter klimmen om naderhand bovenop een berg afgezet te worden.

Nope, de held Johnny Collinson (ja, zo blijven we ‘m gewoon noemen) kan het adres van de fysiotherapeut in de favorieten van z’n navigatie gaan zetten. Je merkt ondertussen waarschijnlijk wel een beetje dat ondergetekende fan is van de lang harige skiër uit Little Cottonwood, Utah, maar laten we wel wezen: dit is gewoon voor niemand leuk.

Z’n ACL is de boosdoener en de reden is zoals je leest dus niet perse die hoeveelheid appels, ook al had het waarschijnlijk wel een hoop gescheeld voor de hoeveelheid vezels en weten wij veel wat er nog meer in appels zitten want we eten die krengen nooit. Enige waardoor we wisten dat er vezels in zaten is omdat we ‘t hadden opgezocht. Anyway, genoeg informatie over ons, voor nu dus even geen Johnny Collinson. Hopelijk heeft hij z’n shots al gepakt voor de komende filmronde want we kunnen er echt niet mee leven als we dit jaar geen Johnny Collinson van ons beeldscherm zien spatten.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws