Nieuws - 24 januari 2017   12:26 Jon Olsson heeft z’n Lamborghini Huracan verkocht aan Nederlander!

Door:

Ja hoor, weer gaat er een auto van Jon Olsson naar een Nederlander toe! De Lamborghini Huracan staat nog maar net te koop en nu heeft mister Overkill al iemand gevonden. Gaan we dit beest binnenkort in Nederland zien? 

De vorige auto van Jon Olsson, de Audi RS6 DTM, werd ook al aan een Nederlander verkocht en we weten allemaal hoe dat afgelopen is. Laten we hopen dat deze brute bak niet uitgebrand teruggevonden gaat worden ergens bij een tankstation!

De nieuwe eigenaar is Roel Hoefnagels van Hoefnagels, een autobedrijf dat exclusieve auto’s verkoopt. Deze uitgebouwde Lamborghini Huracan mét skikoffer zal daar in ieder geval niet misstaan tussen al het andere mooie speelgoed, al weten we niet of hij ‘m in de showroom gaat zetten.

Wat Hoefnagels betaald heeft voor de ex van Jon weten we ook niet, de vraagprijs van Jon was in ieder geval €250.000 en dat is een koopje voor zo’n unieke herkenbare auto. Jon kan in ieder geval op jacht naar een nieuwe auto voor Team Overkill aangezien hij er toch wel snel achter kwam dat hij een auto met vier stoelen nodig heeft om Marcus, Janni en z’n toekomstige derde teamlid rond zal moeten rijden.

De grote vraag is natuurlijk wat Jon als vervangende auto gaat nemen? In z’n vlogs was hij erg aan het twijfelen tussen een Ferrari FF en een Rolls Royce. Wel weten we zeker dat z’n toekomstige auto eerst nog flink aangepakt zal worden door z’n vaste tuner en natuurlijk een dakkoffer én een camo-printje gaat krijgen. Hoe dan ook, Jon’s beest staat dus binnenkort hier in Nederland!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws