Nieuws - 8 november 2017   12:52 Jon Olsson & Janni Delér gaan trouwen!

Door:

Ja dames en heren, het zat er al eventjes aan te komen, maar nu is het door Jon Olsson toch echt officieel gemaakt. Nerveus als dat hij was heeft de 35-jarige, voormalige freestyle skiër zijn moed bij elkaar geraapt en zijn vriendin Janni Delér ten huwelijk gevraagd in hun nieuwe huis in Marbella!

Uiteraard was de camera erbij om alles vast te leggen en daarmee kan je meteen meegenieten met het hele feest. Overigens ging het al geruime tijd bij Jon Olsson niet meer over wintersport, maar nu zal het waarschijnlijk nog minder worden. Why you ask? Nouja, gezien het feit dat Jon Olsson altijd alles zelf wilt organiseren en een vinger aan de pols wilt houden zou nu dus ook betekenen dat hij taart moet gaan proeven, locaties moet gaan bezichtigen en uitnodigingen de deur uit moet gaan doen.

Bijvoorbeeld dan he. Buiten dat, wij vragen ons ook wel een aantal dingen af want allereerst: de trouwauto. Het moet namelijk een bijzondere car zijn, maar hoe gaat hij dat in vredesnaam inkleden? De bijzondere auto’s ter wereld heeft hij al gereden en Janni moet het er uiteraard ook wel mee eens zijn. Daarnaast kan het niet anders of dit alles wordt in vlog format gefilmd en als je een beetje weet hoe normale stellen al uitpakken met trouwerij beelden…

…Ja, dat moet altijd enorm speciaal en one of a kind zijn. Oftewel: Benjamin Ortega krijgt een monsterklus om dit alles vast te leggen dat iedereen z’n kaak van de vloer moet rapen. Want laten we wel zijn, we sharen dan wel niets meer van Jon Olsson omdat het over alles behalve wintersport gaat, de kwaliteit van het filmen is en blijft wel bruut hoor. Anyway, lezen zal je het vast niet maar Jon Olsson: GEFELICITEERD! We zien de uitnodiging wel verschijnen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws