Nieuws - 24 maart 2022   14:51 Jon Olsson koopt Porsche 993 als GT2 Evo, rijdt meteen van Londen naar Cyprus

Door:

He’s back! Eh, voor nu in ieder geval. Jon Olsson heeft z’n neus weer voor de camera gedrukt en dit keer met het doel: leipe content maken met een unieke Porsche 993 als GT2 Evo! De vraag is: kan hij nog een beetje vloggen?

“Jon wie?” Tja, we snappen het wel. Jon doet niets meer wat lijkt op z’n leven van tien jaar geleden. Behalve dikke auto’s kopen dan. Maar de wintersport heeft hij voor nagenoeg 100% vaarwel gezegd. Plus, de afgelopen periode heeft hij te weinig leips gedaan en daarom vond Jon Olsson het tijd voor een unieke trip.

Nou Jon, jij en wij denken daar hetzelfde over.

Zonder gekheid, fijn dat-ie weer even terug is want we sluiten ‘m met alle vreugde weer in onze armen. Zeker als hij dit soort unieke auto’s koopt! In de eerste video bleek overigens dat dat (al z’n extreme bezigheden op ski’s) helemaal niet zo’n heel gek idee is geweest, want de ondertussen negenendertig jarige Zweed liep een knieblessure op nadat hij een backflip wilde doen. En dan niet op ski’s, waterski’s, wakeboard, van een brug af of wat dan ook. Nee, gewoon op het gras.

Maar goed, daar gaan we nu geen aandacht aan besteden want dat gebeurt hieronder genoeg. Jij wilt natuurlijk beelden zien van de Porsche 993 Turbo die ze hebben omgetoverd naar een GT2 Evo en die ga je krijgen. Big time. Het enige is dat Jon Olsson ondertussen ook weet dat hij dit soort avonturen over meerdere afleveringen moet gaan uitsmeren en dat wordt dan ook in volle glorie gedaan. Dus weet vooraf: het tempo in Jon Olsson z’n vlogs is niet meer zo vlot als dat het was. Maarja, het is mooi om Jon weer terug te zien op YouTube en dat is het belangrijkste. Right?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws