Nieuws - 23 december 2016   9:28 #ToTheKore: Jon Olsson krijgt alvast een kerstcadeau van HEAD!

Door:

Het leven van een professioneel lifestyler heeft zo z’n voordelen! Een beetje in dikke auto’s rondracen alsof het niks is, geld verdienen als water en dan ook nog eens allerlei spullen gratis opgestuurd krijgen. Jon Olsson heeft z’n eerste kerstcadeau in ieder geval alvast binnen, welcome to the Koreporation! 

HEAD heeft natuurlijk al een aardige selectie freeride ski’s in hun assortiment maar over ongeveer twee maanden komt daar nog wat nieuws bij, de HEAD Kore. Dit is een superlichte ski die het nog makkelijker maakt om door de poedersneeuw heen te klappen als een gek en daarnaast ook prima te gebruiken is voor het toeren vanwege z’n gewicht.

Deze nieuwe HEAD Kore ski’s zijn voorzien van een bijzonder stealthy design en zijn ontworpen samen met de atleten van HEAD om een zo goed mogelijke performance te krijgen. Voordat de ski’s in een gelimiteerde oplage in de winkel gaan verschijnen zijn er al een aantal atleten die ze aan de tand mogen voelen en Jon Olsson is er één van. In totaal krijgen zo’n 100 atleten de HEAD Kore maar de vloggende Zweed is zo te zien de eerste die ‘m binnen heeft gekregen!

Een dikke matzwarte doos met de tekst Welcome to the Koreporation en #ToTheKore verbergt de nieuwe latten van HEAD, compleet met uiteraard een setje gifgroene bindingen die perfect matchen bij de look van de ski. De zijkanten zijn namelijk van exact dezelfde groene look voorzien en als we Jon moeten geloven gaat het niet lang duren voordat hij deze ski’s in de sneeuw uit kan gaan proberen. Als Marcus terug is van z’n vakantie gaan ze namelijk richting Canada om met helikopters verse poedersneeuw te rijden en daar gaan deze sexy planken volop gebruikt worden. Hoe ze skiën weten we uiteraard nog niet, maar qua looks zit het in ieder geval wel goed!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws