Nieuws - 3 april 2016   14:37 Jon Olsson neemt fans in de maling met bizarre creatie van Huracan

Door:

De dag dat alle kikkers uit je bil komen en dat je veter loszit is er natuurlijk ook eentje die door volwassenen aangehaald wordt om mensen om de tuin te leiden. Sommige grappen zijn zo doorheen te prikken, anderen zijn wat minder in de ‘1 april saus’ ondergedompeld en Jon Olsson deed vrolijk mee met de 1 april hype door te zeggen dat-ie een nieuwe creatie voor z’n Huracan gemaakt hadden!

Het is en blijft een dag waarbij je eigenlijk niets meer gelooft wat je hoort en/of leest, tenzij je niet weet dat het 1 april is natuurlijk. Of je gelooft gewoon dingen die precies die dag online komen en naar eigen zeggen erg geloofwaardig zijn. En ergens was het hele 1 april grap idee van Jon Olsson niet eens zo’n hele gekke! Wanneer je Jon Olsson een beetje volgt weet je namelijk ook dat er veel rare avonturen voorbij komen bij ‘m. Wat te denken van die RS6 DTM die hij hiervoor had?!

Ook dat had gewoon een 1 april grap kunnen zijn wanneer hij ‘m rond die tijd als prototype online had gezet en daar zit ook meteen het geloofwaardige aan dit verhaal. Natuurlijk, wij trapten er meteen in wij geloofden het niet, maar ergens zouden goed gelovige mensen het aan kunnen nemen! Hij stuurde namelijk deze Facebookpost de wereld in:

Project 2016 here we come! Been working with @yasiddesign for the last few weeks on a new look for the Huracan. We might…

Geplaatst door Jon Olsson op vrijdag 1 april 2016

Een van de dingen waar écht de belletjes bij zouden gaan moeten rinkelen is de breedte van deze creatie aangezien die 270 cm zou bestrijken. Tweehonderdzeventig centimeter dames en heren, wake up! Een normale auto is minder dan twee meter breed en okay, met spiegels haalt-ie het wellicht, maar daar houdt het ook echt op. 270 cm, dat past niet normaal door de smalle straten van Monaco, laat staan een poortje van de parkeergarage! Maar goed, gelukkig heeft Jon Olsson ons wel happy gemaakt door te zeggen dat we een echte prototype te zien gaan krijgen. We zijn benieuwd!

Bron:

Foto: Jon Olsson

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws