Nieuws - 19 januari 2017   20:16 Jon Olsson zet zijn Lamborghini Huracan alweer te koop!

Door:

Sla je spaarpot kapot, pak die oude sok onder je bed vandaan en vraag meteen even lief bij je oma om een kleinigheidje voor je rapport die je al 15 jaar geleden hebt gekregen want de Lamborghini Huracan van Jon Olsson mag alweer van eigenaar verwisselen!

Holy shit zeg, wat gaat het ook allemaal ultra snel bij Jon Olsson zeg. Eerlijk is eerlijk, we vroegen ons in eerste instantie af waarom het in vredesnaam zover moest gaan komen, maar als we even ons boeren gezonde verstand gebruiken zijn we al een heel eind. Jon Olsson z’n Lamborghini Huracan was en is namelijk een juweeltje van de bovenste plank, maar praktisch?!

Nee, nee en nog eens nee. Praktisch is die Lamborghini echt totaal niet. En dat wist de Zweedse freeskiër zelfs voordat hij ‘m kocht, maar toen mocht het allemaal nog niet baten. Tot nu, want Jon moet blijkbaar kiezen, wanneer hij op pad gaat, tussen Marcus Valeur, zijn vlogmaat, en Janni Deler, zijn vriendin. Tja, dat zijn nog eens keuzes waar geen enkele man zich aan wilt branden.Jon Olsson

We zagen ‘m al eens proefrijden in verschillende auto’s zoals de Ferrari FF en de Rolls Royce, maar we kregen via verschillende media al te horen dat er wellicht nog wel eens een andere Lamborghini zou kunnen gaan komen. Onlogisch, al zeggen we het zelf. Een vierzitter moet het gaan worden en dat in combinatie met een skibox van 56 NORD én een sportief uiterlijk…

Jon Olsson Jon Olsson…Ja, dan blijven er wel een aantal over, ook al is Rolls Royce degene geweest die het meeste in de picture heeft gestaan de afgelopen periode toen hij in Monaco was. Achja, we vroegen het ons al hardop af toen hij de Audi RS6 DTM van de hand wilde doen, en dat doen we eerlijk gezegd nu ook gewoon weer eens met de Lambo, want is het écht nodig om die Lamborghini Huracan van eigenaar te laten verwisselen? Of zit er wat anders achter wat we niet weten? Only time will tell, check hierrrrr meer info en foto’s over zijn auto. Wat het onpraktische maar onmogelijk gave beest mag kosten? 250.000 euro, waarbij je ‘m krijgt met 3800 kilometer op de klok. Dus, wie gaat ‘m kopen, weer een Nederlander?

Jon Olsson

Bron:

Foto's: Jon Olsson

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws