Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Jossi Wells
Jossi Wells meldt zich af voor de Olympische Spelen

Gepost op

Noooooo! Slecht nieuws is ons ter oren gekomen, want Jossi Wells heeft besloten om zich terug te trekken uit het olympische team van Nieuw Zeeland. Daarmee veegt hij ook meteen zijn ticket richting de Olympische Spelen van komende februari in PyeongChang van tafel, waardoor we ‘m niet in actie gaan zien!

Wat is dit zuur zeg, en niet alleen omdat wij ‘m dan niet meer in actie kunnen zien komen. Nee dat valt allemaal in het niet bij wat er door de atleet uit Nieuw Zeeland zal gaan. Het is dan ook vooral zuur voor Jossi Wells himself, die waarschijnlijk een van de meest rationele besluiten uit z’n carrière moest nemen. Want de olympische spelen laten schieten als je zevenentwintig bent?

Een bericht gedeeld door Jossi Wells (@jossiwells) op

Dat zijn niet de discussies die je überhaupt graag zou willen voeren. We zullen overigens zeker niet uitsluiten dat dit z’n laatste olympische spelen zouden gaan worden, maar de kans dat je over vier jaar nog eens aan mag treden omdat je het team hebt gehaald? Het wordt wel met de dag minder aannemelijk en dat komt mede omdat hij voor Nieuw Zeeland uitkomt. Want in dit geval hebben we het niet over een huis tuin en keuken land hè, Nieuw Zeeland heeft standaard talent rondlopen waar je u tegen zegt en dus gaat ook dit meteen een aardige uitdaging worden.

Maar goed, dat is allemaal nog ver weg in de tijd, voor nu is het dus gewoon slecht nieuws wat Jossi Wells moest brengen en dit alles kwam, zoals je hierboven leest, door z’n knie. En dat terwijl hij net op de goede weg terug was! Hoe het nu verder gaat is nog even de vraag, maar we houden je op de hoogte. Net zoals wie z’n spot in het team over gaat nemen?

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer