Nieuws - 16 november 2017   20:18 Kaarten voor Dutchweek Festival 2018 vanaf nu te koop

Door:

ALARM! CODE ROOD! BEL DE KRAN… Eh, ja. Dat laatste is natuurlijk niet meer nodig aangezien wij jouw ‘wintersport krant’ zijn, maar we zijn blij dat we nu even je aandacht hebben. Dutchweek Festival heeft namelijk de poorten opengezet richting de 2018 editie waardoor je nu dus kaarten kunt kopen en dikke tip van onze kant: wees er snel bij want ze vliegen als een malle over de toonbank, meer info dus na de klik!

De tijden van kaartjes kopen voor evenementen in de sneeuw die pas over geruime tijd van start gaan is begonnen en Dutchweek Festival 2018 is daar eentje van. Okay, ‘is er daar eentje van’ dekt eigenlijk de lading niet, want het is gewoon een must om zo’n kaartje te hebben wanneer je tijdens Dutchweek in Val Thorens rondloopt.

De grote namen uit de DJ branche staan namelijk als een malle te draaien terwijl alles in de sneeuw en op de piste gebeurt en dan maakt het niet uit of de zon je kop eraf brandt omdat het zo gruwelijk heet is of dat de sneeuw met bakken uit de lucht komt of een mix van beide… In alle gevallen gaat het dak eraf en wordt het één groot feest.

Dutchweek

Ze noemen het de ‘Friends For Life’ passe partouts en die naam komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Wanneer je nu namelijk al je kaartje koopt zodat jij bij Dutchweek Festival 2018 aanwezig kunt zijn, dan ben je wel serieus met je werk bezig om een goede afsluiter van je seizoen te regelen. En naar alle waarschijnlijkheid ben je er dan ook al eens vaker geweest!

Al met al is het nu dus even zaak dat je alles gaat regelen en als het even kan een beetje heel erg snel, want niemand zit er op te wachten om achter het net te vissen en daarmee alle gave feesten bij de 360-Bar te moeten missen. Right?

Inderdaad, klik daarom even op deze blauwe tekst, volg de stappen en zorg ervoor dat jij de kaarten al in je pocket hebt. Kosten voor alle feesten bij 360 Bar kost je 37.50 euro, dus dat is gewoon goed. Wil je het nou meteen helemaal goed aanpakken? De All-In tickets, waarbij je transport, onderdak, skipas én toegang tot de feesten hebt, staan ook al klaar om door jou ingenomen te worden. Dus, trommel al je vrienden op en regel die handel voordat het te laat is. En zeg dalijk niet dat we je niet gewaarschuwd hebben als alles uitverkocht is!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws