Nieuws - 5 december 2018   18:03 Kaartverkoop voor Dutchweek Festival 2019 is gestart

Door:

Dus trommel je vrienden op en koop die kaarten voor Dutchweek Festival 2019 in Val Thorens, maar lees wel eerst even mee want er is een hoop veranderd!

Want de tijden van gratisch en voor nietsch bij de feestgelegenheden naar binnen gaan is helaas verleden tijd. Ja we get it, het doet ons ook zeer om te melden, maar het is helaas niets anders. Op de site van Dutchweek Festival is het volgende te lezen: “Door de vraag naar professionalisering van de uitvoering & programma zijn wij genoodzaakt als organisatie ook de kaartverkoop verder door te voeren naar alle zaken. Wij snappen dat dit niet perse leuk nieuws is, maar we moeten het doen om de ontwikkeling van Dutchweek Festival niet in de weg te staan.”

Lang verhaal kort en recht voor z’n raap: je gaat dus ook betalen voor entree bij de Le Monde en Jackie. Het was al normaal om voor feesten bij Malaysia en 360 Bar te betalen, maar dat ga je nu dus ook doen bij de andere feestgelegenheden. En dan de vraag waar we Hollanders altijd naar vragen: hoeveel gaat het je kosten?

Iets minder dan 110 euro.

106.27 euro wel te verstaan. Maar goed, dan mag je ook wel alle feesten af die Dutchweek Festival voor je klaar heeft staan. En dat zijn er nogal wat! Want tja, dat is dan ook wel weer de andere kant van het verhaal. En zoals je van de organisatie al wel kan verwachten is de kwaliteit van de feesten altijd goed te noemen! Hier nog even alle prijzen op een rijtje:

Plek Wat Prijs in Euro’s
Jackie at Night Passe Partout 29,10
Le Monde Passe Partout 34,27
Malaysia Passe Partout 39,46
360 Bar Passe Partout 44,10
All Acces Passe Partout 106,27

Alle events los kopen kost je iets minder dan 150 euro, dus het is wel lucratief om te kijken of je niet gewoon die All Acces pas moet aanschaffen.

Jackie

Als je trouwens nu denkt: WIE DE F*CK IS JACKIE?! dan hebben we nieuws voor je, want dat is de nieuwe naam van de tent die op de plek zit van waar vroegahr het Snowcafé zat! Die tent is een aantal jaar geleden afgefikt en nu heeft het een nieuwe naam inclusief nieuw interieur. Dat laatste is natuurlijk logisch, want niemand zit op een afgebrande style m.b.t. het interieur te wachten.

Verkoop

Meer informatie m.b.t. de kaarten en het aanschaffen hiervan vind je op de website van Dutchweek Festival. De prijzen die we hier vermeld hebben zijn overigens inclusief alle servicekosten én gelden alleen voor Fase 1, die voorheen bekend stond als de Early Bird. Wees er dus snel bij, voordat de prijzen voor de volgende fases omhoog gaan!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws